HTML

Offshore Cégalapítás

Svájci Cégalapítás

offshore okosan

Minden az adóoptimalizálásról, offshore cégekről, vagyonosodási vizsgálatról, adóparadicsomokról, külföldi rendszámú cégautókról, szóval amit csak tudnod kell arról, hogyan kell jól csinálni a törvényes adócsökkentést.

Külföldi Bankszámla

Friss topikok

Útmutató argentin céges bankszámla megnyitásához

2010.11.04. 11:24 offshoreceg


kulfoldibankszamlainfo-argentin-bankszamlanyitasA válságot követően komoly szerkezetátalakítás után állt talpra Argentína bankrendszere. Jelenleg egy argentin vállalati bankszámla már életképes megoldás az országban vállalkozók és kereskedők számára.

Érdemes minden szempontot figyelembe véve dönteni a bankszámlanyitás helyszínéről:

1.A vezető nemzetközi bankok már hajlandók argentin vállalati számlát nyitni.

2. Elég egyszerű Argentínában céges számlát nyitni.

3. Az ügyfélnek nem kell Argentínába mennie a bankszámlanyitáshoz.

4.Argentin vállalati bankszámlát, ha korlátozva is, de lehet más pénznemekben nyitni.

5.Egy argentin bankszámlával elérhető a legfontosabb hagyományos banki szolgáltatások, mint az üzleti kölcsön, cash menedzsment, Internet bankolás, biztosítások, lízing, eltérő hitelkeretek, kereskedelmi számla és egyéb kereskedelmi szolgáltatások.

6. Argentin vállalati bankszámla megnyitásához többféle információt kell megosztania az Önt segítő tanácsadóval és bankkal is.

Szükség lesz minden igazgató útlevelének és például jogosítványának hiteles másolataira, az  alapító okirat hiteles másolatára, az igazgatókat kijelölő határozat másolatára. Ezeket az iratokat vagy az argentin bank helyi fiókja vagy közjegyző hitelesítheti. A társaság tevékenységének bizonyítékait (szerződések és számlák) szintén be kell mutatni argentin vállalati bankszámla megnyitásához.

Kapcsolódó cikk:

Miért Svájcban és Liechtensteinben a legjobb bankszámlát nyitni?

Brazil céges bankszámla megnyitásának feltételei és menete

Szólj hozzá!

Címkék: külföldi bankszámla nyitás offshore bankszámla nyitás bankszámla nyitás menete argentin vállalati bankszámla nyitás

A bejegyzés trackback címe:

https://offshoreokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr942422766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása