HTML

Offshore Cégalapítás

Svájci Cégalapítás

offshore okosan

Minden az adóoptimalizálásról, offshore cégekről, vagyonosodási vizsgálatról, adóparadicsomokról, külföldi rendszámú cégautókról, szóval amit csak tudnod kell arról, hogyan kell jól csinálni a törvényes adócsökkentést.

Külföldi Bankszámla

Friss topikok

Jersey offshore: Ázsiai sikerek

2010.11.08. 12:15 offshoreceg


offshoreceginfo-jersey-offshore-cegAz állandó hongkongi képviselet tavalyi megnyitása sokat segített a banki szolgáltatások és az offshore cégalapítás ázsiai népszerűsítésében, áll a sziget pénziparának promóciós tevékenységéért felelős Jersey Finance jelentésében.

A távol-keletről érkező bankbetétek szinte megkétszereződtek az elmúlt évben, már az összes betét 6 százalékát adják, míg a londoni Alternatív Befektetési Piacon (AIM) jegyzett hatvan kínai cég 25 százalékát is Jersey-n alapították.

Zhaoan Li, a Jersey Finance kínai terjeszkedésért felelős vezetője elmondta:
“Bár a Jersey Finance csak tavaly októberben nyitotta meg hongkongi irodáját, már most bebizonyosodott, hogy milyen fontos a jelenlét a régióban. Ez valódi előrelépést és üzleti növekedést hozott Jersey-nek és az eredmény az, hogy tartalmas kapcsolatok alakulnak ki Hongkonggal és Kínával.

Az eredmények nyilvánosságra hozatalával egy időben a Jersey Finance vezetőjének, Jonatha White-nak a vezetésével hivatalos delegáció indult Pekingbe, Sanghajba és Hongkongba, hogy továbbépítsék a kapcsolatokat a régió pénzügyi szolgáltatóival.

A jelenlegi látogatás mellett Jersey Finance az egyik legfontosabb szponzora a “Step Asia 2010″ rendezvénynek, amelyen a vagyonkezelési iparág 300 legfontosabb szereplője vesz részt, a fő téma a fejlődő nemzetek és a pénzügyi központok kapcsolata lesz, szó lesz a diszkrécióról, az információ cseréről és a G-20 országok aggodalmairól is.

Minden fontos információ offshore cég alapításhoz és működtetéséhez Jersey szigetén!

Szólj hozzá!

Címkék: offshore offshorecég offshore cég offshorecég alapítás offshore bankszámla nyitás offshore cegalapítás offshore jelentése offshore company offshore bankok offshore ekereskedelem jersey offshorecég alapítás

A bejegyzés trackback címe:

https://offshoreokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr682433302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása