HTML

Offshore Cégalapítás

Svájci Cégalapítás

offshore okosan

Minden az adóoptimalizálásról, offshore cégekről, vagyonosodási vizsgálatról, adóparadicsomokról, külföldi rendszámú cégautókról, szóval amit csak tudnod kell arról, hogyan kell jól csinálni a törvényes adócsökkentést.

Külföldi Bankszámla

Friss topikok

Bankszámlanyitás Chilében

2010.11.09. 12:13 offshoreceg


kulfoldibankszamlainfo-chile-bankszamlanyitasChilei bankszámla megnyitásához a következő dokumentumok szükségesek:

-RUT, azaz adószám,
-Carnet de Identidad (személyi igazolvány) vagy útlevél,
-Fizetőképesség bizonyítására szolgáló állandó munkaszerződés, fizetési kimutatás, levél a munkáltatótól, vagy egy kitöltött formanyomtatvány a vagyonról.

A jelenlegi bank ajánlása helyettesítheti a fenti dokumentumok némelyikét.

A bankszámlanyitás időtartama 2-10 nap lehet.

A 21 év alattiaknak vagy munkanélkülieknek meghatalmazásra lesz szükségük a szülőktől vagy dolgozó házastárstól, hogy garantálják a számlán található tőkét. A számla túlterhelése Chilében nem szabályos. Amikor az ügyfél csekkel fizet, akkor rendszerint elkérik az adószámát és a telefonszámát is.

Ha a számlán mindig van pénz, akkor általában nem kell éves számlavezetési díjat fizetni, azonban a kormány adót vet ki minden csekk-könyvre. Ezenkívül éves adót kell fizetni a bankkártyák után is, bár ezeket a bankok általában ingyen állítják ki és bármely ATM automata elfogadja ezeket.

Érdemes nagyon óvatosan bánni a csekk-könyvvel. Mivel nagyon sok tranzakcióra lehet használni, ezért szinte készpénzként használatos, ami elég kínos lehet, ha jogosulatlan személy kezébe kerül. Ha ellopják, akkor azonnal értesíteni kell a rendőrséget és a bankot is.

Kapcsolódó cikkek:

Miért Svájcban és Liechtensteinben a legjobb bankszámlát nyitni?

Bankszámlanyitás menete Argentínában

Útmutató argentin vállalati bankszámla megnyitásához

Brazil céges bankszámla megnyitásának feltételei és menete

Szólj hozzá!

Címkék: külföldi bankszámla nyitás offshore bankszámla nyitás bankszámla nyitás menete chile bankszámlanyitás

A bejegyzés trackback címe:

https://offshoreokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr32435733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása