HTML

Offshore Cégalapítás

Svájci Cégalapítás

offshore okosan

Minden az adóoptimalizálásról, offshore cégekről, vagyonosodási vizsgálatról, adóparadicsomokról, külföldi rendszámú cégautókról, szóval amit csak tudnod kell arról, hogyan kell jól csinálni a törvényes adócsökkentést.

Külföldi Bankszámla

Friss topikok

Seychelle-szigetek offshore: Belépés, tartózkodás és üzleti környezet

2010.11.09. 12:12 offshoreceg


offshoreceginfo-seychelles-letelepedesA rövid tartózkodásra szolgáló vízumot ingyen adják belépéskor, bár az ottlétre elegendő pénzügyi fedezet bemutatását kérhetik. A Seychelle-szigetek nem ösztönzi az olcsó turizmust. A vízumot meg lehet hosszabbítani legfeljebb három hónapra, és háromhavonta legfeljebb 12 hónapig.

Hosszabb tartózkodás esetén szükség lesz a kellő pénzügyi fedezet bemutatására, vagy lehet munkavállalási engedélyt kérni (Gainful Occupation Permit), ennek ára 1500 SR havonta, plusz 600 SR kezelési költség (a cikk írásakor).

A Seychelle-szigetek politikailag stabil környezet,kitűnő természeti adottságokkal rendelkezik, légi és tengeri kapcsolatokkal, valamint modern telekommunikációs hálózattal is bír. A kormányzat hosszú ideje vállalkozásbarát politikát folytat és aktívan támogatják az offshore szektor fejlődését is. Természetesen egy ilyen kis offshore adóparadicsomban nem lehet minden szolgáltatást olyan magas színvonalon elérni, mint nagyobb országokban, de megfelelő a jogi háló és a bankolási lehetőségek is kitűnők.

A külföldi befektetőket nem sújtja semmilyen hátrányos megkülönböztetés, de saját föld vételéhez engedélyre van szükségük. A pénzintézeteknek és vagyonkezelési menedzsereknek engedélyre van szükségük. A titoktartás mértéke elfogadható, de bírósági végzésre a Seychelle-szigetek eleget fog tenni nemzetközi kötelezettségeinek. Az 1996-os pénzmosás elleni törvény értelmében a központi bank közbeléphet, ha gyanús tranzakciót tapasztalnak.

Kapcsolódó cikkek:

Seychelle-szigetek offshore bevezető

Cégalapítás előnyei és jellemzői a Seychelles-szigeteken

Céges bankszámla nyitás feltételei a Seychelle-szigeteken

Szólj hozzá!

Címkék: offshore offshorecég offshorecegalapitas offshore cég offshorecég alapítás offshorecég alapítás offshore bankszámla nyitás offshore company offshore bankok seychelles offshore cég alapítás

A bejegyzés trackback címe:

https://offshoreokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr32435730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása