HTML

Offshore Cégalapítás

Svájci Cégalapítás

offshore okosan

Minden az adóoptimalizálásról, offshore cégekről, vagyonosodási vizsgálatról, adóparadicsomokról, külföldi rendszámú cégautókról, szóval amit csak tudnod kell arról, hogyan kell jól csinálni a törvényes adócsökkentést.

Külföldi Bankszámla

Friss topikok

Offshore hitelek előnyei

2010.11.11. 12:48 offshoreceg

A cikk az “Offshore  bankolás és hitelezés” című írás folytatása!

kulfoldibankszamlainfo-sok-penzEgy offshore bankolással foglalkozó pénzintézet eredményes működéséhez a következők valamelyike vagy összessége szükséges: nagy közös vállalatok, nagy cégek kiterjedt nemzetközi műveletekkel, más bankok és magánbefektetők. Az offshore bankok lehetnek magán vagy külön finanszírozott jogalanyok, ez függ a működési engedélyüktől és a velük üzletelő ügyfelektől.

Az offshore bankok nem biztos, hogy kölcsönözhetnek. Ez teljesen a banki műveletektől vagy a rendszertől függ. Amikor azonban offshore kölcsönt kérnek a társaságok, akkor ezt azért teszik, mert az offshore banki gyakorlat teljesen eltér a helyi (onshore) pénzintézetek működésétől.  AZ egyik legfontosabb indok, amiért érdemes offshore kölcsönt felvenni, az a fizetési rendszer optimalizálása.

Ráadásul az offshore hitelek adóterhe minimális, ez nagy előny a hitelt felvevőknek. Legfőképpen pedig az offshore hitelek költsége elhanyagolható, a kemény kamat és és a még keményebb feltételek, amelyeket a helyi bankok szabnak, szintén felejthető.

Az offshore bankolás a mai napig speciális banki ügyletnek számít, mert az egész tranzakció kívül esik az ügyfél születési helyétől vagy ahová állampolgársága miatt tartozik. Emiatt egyre többen veszik igénybe az offshore bankok szolgáltatásait.

Mivel a tranzakció teljes egészében külföldön történik, így a banki szolgáltató teljesen elzárja a pénzt az ügyfél országának helyi korlátozásaitól, mint a pénzügyi politika, adók, szabályok, eljárások és rendeletek.

Offshore pénzintézet alapítás Új-Zélandon

Kereskedelmi bank vásárlásának költségei Guatemalában

Szólj hozzá!

Címkék: svájci bankszámla nyitás külföldi bankszámla nyitás offshore bankszámla nyitás bankszámla nyitás menete

A bejegyzés trackback címe:

https://offshoreokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr602441485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása