HTML

Offshore Cégalapítás

Svájci Cégalapítás

offshore okosan

Minden az adóoptimalizálásról, offshore cégekről, vagyonosodási vizsgálatról, adóparadicsomokról, külföldi rendszámú cégautókról, szóval amit csak tudnod kell arról, hogyan kell jól csinálni a törvényes adócsökkentést.

Külföldi Bankszámla

Friss topikok

Keményebb szabályok várnak jövőre a svájci bankokra

2010.11.11. 12:46 offshoreceg


svajcicegalapitasinfo-svajci-banki-szabalyokA svájci bankokra vonatkozó új szabályozás szerint háromszor annyi saját tőkére lesz szükségük, hogy elkerüljék az esetleges újabb pénzügyi válságot.

A kormány a nemzetközi szabályozásoknak megfelelően döntött a szigorításról, amely januárban lép életbe, nyilatkozta szerdán a pénzügyminisztérium.

A banki szektor képviselői azzal érveltek, hogy a szabályozás életbe léptetésével meg kellene várni a többi országot.

A kabinet csak egy ponton engedett, a bankok tiltakozására visszavonta a pénzintézetek gyakoribb ellenőrzésére vonatkozó előírást, írja a swissinfo.ch.

A minisztériumi nyilatkozat szerint a módosított szabályozásnak semmi köze a rendszerszinten fontos bankok méretének korlátozásáról szóló vitához, melynek lényege, hogy elkerülhetők legyenek az állami szanálási csomagok.

A kockázatmegosztást szolgáló további intézkedésekről a banktörvény felülvizsgálatakor kerül sor.

Kapcsolódó cikk:

A Bázel III.-nál is keményebb a svájci bankok szabályozása

Szólj hozzá!

Címkék: svájc svájci frank svájci svájci bank svájci cégalapítás svájci bankszámla nyitás svájci cég svájci cégek svájci adó svájci banktitok

A bejegyzés trackback címe:

https://offshoreokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr542441479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása