HTML

Offshore Cégalapítás

Svájci Cégalapítás

offshore okosan

Minden az adóoptimalizálásról, offshore cégekről, vagyonosodási vizsgálatról, adóparadicsomokról, külföldi rendszámú cégautókról, szóval amit csak tudnod kell arról, hogyan kell jól csinálni a törvényes adócsökkentést.

Külföldi Bankszámla

Friss topikok

Hongkong offshore: adószerződés Luxemburggal

2010.11.15. 13:10 offshoreceg


offshoreceginfo-jhongkong-offshore-cegA hongkongi pénzügyi szolgáltatások államtitkára, Professor K. C. Chan és Luc Frieden luxemburgi pénzügyminiszter adóinformáció-csere (TIEA)záradékkal bővítették ki a két ország korábbi kettős adózást elkerülő egyezményét(DTA).

A jelenleg érvényes kétoldalú DTA-t 2007. novemberében írták alá. Ezt azért kellett kibővíteni az információcsere záradékkal, hogy megfeleljenek a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) nemzetközi szabványainak.

A záradék kötelezővé teszi az információcserét, ha felkérés érkezik,még akkor is, ha nincs hazai adózási érintettség. Az információ szolgáltatást nem lehet megtiltani azért, mert a szükséges tudás például egy bank, más pénzintézet, névleges meghatalmazott vagy más személy, ügynökség birtokában van.

A szerződés módosítása mindkét fél ratifikációs eljárásait követően léphet életbe.

A rendelkezések miatt eljárások adózási ügyekben Hong Kongban csak a ratifikálást követő pénzügyi év április elsejétől kezdődhetnek.Luxemburgban a forrásadók és jövedelmek esetén január elseje után, más jövedelmek és tőkeadók esetén pedig az egyezmény aláírását követő év januárjától.

Kapcsolódó cikkek:

Hong Kong offshore: Özönlenek a befektetők

Offshore cégalapítás Hongkongban

Szólj hozzá!

Címkék: offshore offshorecég offshorecegalapitas offshore cég offshorecég alapítás offshorecég alapítás offshore bankszámla nyitás offshore cegalapítás offshore company offshore bankok offshorecég alapítás hongkong

A bejegyzés trackback címe:

https://offshoreokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr532449980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása