HTML

Offshore Cégalapítás

Svájci Cégalapítás

offshore okosan

Minden az adóoptimalizálásról, offshore cégekről, vagyonosodási vizsgálatról, adóparadicsomokról, külföldi rendszámú cégautókról, szóval amit csak tudnod kell arról, hogyan kell jól csinálni a törvényes adócsökkentést.

Külföldi Bankszámla

Friss topikok

Céges bankszámlanyitás az Egyesült Államokban I. rész

2010.11.16. 13:38 offshoreceg


kulfoldibankszamlainfo-amerikai-ceges-bankszamlanyitasAz Amerikai Egyesült Államokban alapított (offshore) cégnek mindenképpen szüksége lesz bankszámlára, amelynek megnyitása nem túl bonyolult feladat.

Természetesen szükség lesz különféle dokumentumokra, de ezek kéznél lesznek, hiszen szükségesek a cég megalapításához is. Természetesen szakértői segítséggel a folyamat jelentősen felgyorsítható és egyszerűsíthető.

A cég tulajdonosának és részvényeseinek meg kell hozniuk néhány döntést, ezeket pedig írásba foglalni, így bank megnyithatja a bankszámlát, az aláíró személyét pedig korábban meghatározták.

1. Szükség lesz a cégbíróság által kiadott cégkivonatra. Ez bizonyítja, hogy valóban bejegyzett és működő társaság akar számlát nyitni.

2. Be kell szerezni az EIN számot (Munkáltatói azonosító szám). Ez bizonyítja, hogy a társaságot jegyzi az adóhivatal (IRS) és a kormány is, mint üzleti vállalkozást. Ehhez nem szükséges a részvénytársasági forma, kaphat partnerség  vagy LLC (korlátolt felelősségű társaság) is, de akár egyéni vállalkozás is. Az EIN számot a banknak is be kell jegyeznie, ugyanúgy, mint egy magánszámla esetén a társadalombiztosítási azonosítót.

Folytatjuk!

Kapcsolódó cikkek:

Miért Svájcban és Liechtensteinben a legjobb bankszámlát nyitni?

Amerikai hitelkártya igényléskor megvizsgálják a bankszámlát

Szólj hozzá!

Címkék: külföldi bankszámla nyitás offshore bankszámla nyitás bankszámlanyitás amerikai egyesült államok

A bejegyzés trackback címe:

https://offshoreokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr642452324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása