HTML

Offshore Cégalapítás

Svájci Cégalapítás

offshore okosan

Minden az adóoptimalizálásról, offshore cégekről, vagyonosodási vizsgálatról, adóparadicsomokról, külföldi rendszámú cégautókról, szóval amit csak tudnod kell arról, hogyan kell jól csinálni a törvényes adócsökkentést.

Külföldi Bankszámla

Friss topikok

Kilenc hónapig veszteséges volt a Svájci Nemzeti Bank

2010.11.16. 12:37 offshoreceg


svajcicegalapitasinfo-svajci-nemzeti-bank-aranyA Svájci Nemzeti Bank (SNB)  8.5 milliárd svájci franknyi veszteséget termelt az év első hónapjában az árfolyamveszteségek miatt.

Azonban a bank közlése szerint a nyereséges devizabefektetések, valamint az arany árának emelkedése és az UBS megmentésére létrehozott stabilitási alap miatt végül is pozitív lett az eredmény.

Anemzeti valuta árfolyamának emelkedése miatt 21.2 milliárd svájci frankot vesztettek.

A többi valuta jelentősen vesztett értékéből a svájci frank látványos erősödése mellett, az euró 10.3 százalékot 2009. végéhez képest, az amerikai dollár pedig 5.54 százalékot vesztett értékéből a svájci frankhoz képest.

A közlemény szerint az SNB arany, deviza és tőkepiaci befektetései miatt a fluktuáció “normálisnak” tekinthető.

A svájci központi bank széfjeiben még mindig van 1040 tonna arany. A harmadik negyedév végén a sárga fém kilója 41.071 svájci frank volt, csak ez 4.6 milliárd svájci frank nyereséget jelent.

Kapcsolódó cikkek:

Svájc sok pénzt vesztett a gyenge euró miatt

Az Ön svájci bankszámlájáról

Szólj hozzá!

Címkék: svájc svájci frank svájci svájci bank svájci cégalapítás svájci bankszámla nyitás svájci cég svájci cégek svájci adó svájci banktitok svájci nemzeti bank

A bejegyzés trackback címe:

https://offshoreokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr82452182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása