HTML

Offshore Cégalapítás

Svájci Cégalapítás

offshore okosan

Minden az adóoptimalizálásról, offshore cégekről, vagyonosodási vizsgálatról, adóparadicsomokról, külföldi rendszámú cégautókról, szóval amit csak tudnod kell arról, hogyan kell jól csinálni a törvényes adócsökkentést.

Külföldi Bankszámla

Friss topikok

Seychelles offshore cégek: Betéti társaságok (Bt.)

2010.11.18. 11:36 offshoreceg


offshoreceginfo-sechelles-offshore-btA Betéti társaságok (Bt/LP) létrehozását a 2003-as Betéti társaságok törvény teszi lehetővé. A seychelle-szigeteki Bt. számos adókedvezményben részesül, például fogadhat külföldön keletkezett jövedelmet, majd ezeket továbbadhatja külföldi partnereknek, anélkül, hogy helyben adófizetési kötelezettség keletkezne.

A seychelle-szigeteki Bt/LP legfontosabb jellemzői:

-Szükség van egy vagy több partnerre (beltagra), akik felelősek a Bt. tartozásaiért, valamint olyan kültagokra, akik a legtöbb esetben nem felelősek.
-Legalább egy beltagnak seychelle-szigeteki illetőségűnek kell lennie (lehet helyi lakos vagy IBC vagy helyi társaság vagy CSL vagy LP)
-Szükség van Seychelle-szigeteki székhelyre,
-A Bt. nem üzletelhet a Seychelles-szigeteken, kivéve, ha erre a Seychelle-szigeteken kívül folytatott tevékenységhez van szükség.
-A Betéti társaságokra vonatkozó törvénynek megfelelő éves igazolást kell benyújtani.

Kapcsolódó cikek:

Seychelles offshorecég: Különleges engedélyű társaságok (CSL)

Seychelles offshore nemzetközi üzleti társaság (IBC)

Offshore cégek a Seychelle-szigeteken

Seychelle-szigetek offshore: Belépés, tartózkodás és üzleti környezet

Seychelle-szigetek offshore bevezető

Cégalapítás előnyei és jellemzői a Seychelles-szigeteken

Céges bankszámla nyitás feltételei a Seychelle-szigeteken

Szólj hozzá!

Címkék: offshore offshorecég offshorecegalapitas offshore cég offshorecég alapítás offshorecég alapítás offshore bankszámla nyitás offshore cegalapítás offshore jelentése offshore company offshore bankok seychelles offshore cég alapítás

A bejegyzés trackback címe:

https://offshoreokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr742456848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása