HTML

Offshore Cégalapítás

Svájci Cégalapítás

offshore okosan

Minden az adóoptimalizálásról, offshore cégekről, vagyonosodási vizsgálatról, adóparadicsomokról, külföldi rendszámú cégautókról, szóval amit csak tudnod kell arról, hogyan kell jól csinálni a törvényes adócsökkentést.

Külföldi Bankszámla

Friss topikok

Bankszámlanyitás menete Peruban

2010.11.22. 14:12 offshoreceg


kulfoldibankszamlainfo-peru-bankszamlanyitasEgy perui bankszámlanyitás nem egyszerű feladat. Érdemes elkérni a bankból a benyújtandó dokumentumok és a szükséges teendők listáját. Nem árt mindent megtudni a bank szolgáltatásairól.  A perui bankok úgynevezett ITF adót alkalmaznak, ennek mértéke 0.01 százalék minden egyes bankszámlaműveletnél, akár betesz, akár kivesz pénzt a bankból. Néhány bankban menedzseri hozzájárulás szükséges, minden egyes pénzfelvéthez. Mivel a helyi bankolási szabályok ennyire eltérnek az európaiaktól, ezért mindent meg kell kérdezni pontosan, mielőtt kiválasztaná a bankját. Érdemes a nagyobb bankhálózatokat is megkeresni, mint a Bank of America, Citibank vagy Interbank.

1. A bankban be kell mutatni a személyi igazolványt. A perui bankok elfogadják a DNI-t (személyi igazolvány) vagy a külföldieknek szóló tartózkodási engedélyt (carne de extranjeria). A Nova Scotia Bank (vagy Scotiabank) és az Interbank elfogadnak számlanyitáshoz turista vízumot vagy útlevelet is.

2. Lakcím igazolása. Ez szinte minden bankra vonatkozik, kivéve a Bank of Nova Scotia és az Interbank esetében.

3. A nyitóbetét elhelyezése. Ez az összeg nagymértékben függ a választott banktól. Rendszerint ötven amerikai dollárnak megfelelő összeget kérnek.

4. A bankszámla megnyitása. Ki kell tölteni a bankszámlanyitáshoz szükséges formanyomtatványt. Érdemes figyelembe venni, hogy a legtöbb bank büntet azért, ha a mérleg egy meghatározott összegnél kevesebb, ezt pontosan meg kell kérdezni. Ha Ön Peruban dolgozik, akkor a munkaadója is nyithat számlát az Ön javára. Ilyenkor a számla tulajdonosa a munkáltató, de Ön fér hozzá.
Kapcsolódó cikkek:

Bankszámlanyitás Chilében

Miért Svájcban és Liechtensteinben a legjobb bankszámlát nyitni?

Bankszámlanyitás menete Argentínában

Útmutató argentin vállalati bankszámla megnyitásához

Brazil céges bankszámla megnyitásának feltételei és menete

Szólj hozzá!

Címkék: offshore svájci bankszámla nyitás külföldi bankszámla nyitás offshore bankszámla nyitás bankszámla nyitás menete bankszámlanyitás peru

A bejegyzés trackback címe:

https://offshoreokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr672465518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása