HTML

Offshore Cégalapítás

Svájci Cégalapítás

offshore okosan

Minden az adóoptimalizálásról, offshore cégekről, vagyonosodási vizsgálatról, adóparadicsomokról, külföldi rendszámú cégautókról, szóval amit csak tudnod kell arról, hogyan kell jól csinálni a törvényes adócsökkentést.

Külföldi Bankszámla

Friss topikok

A Google a szabad e-kereskedelem mellett kampányol

2010.11.22. 14:11 offshoreceg


offshoreceginfo-internetes-e-kereskedelem1A kormányoknak tiszteletben kellene tartaniuk a már megkötött kereskedelmi egyezményeket és megszüntetni a kereskedelmi akadályokat, véli a Google.

A Google szerint az információ áramlását akadályozó országok komolyan fenyegetik az internet gazdasági előnyeit. A nemzetközi közösségnek határozott lépéseket kellene tennie azért, hogy biztosítsák az online információ szabad folyását.

Az internet nyújtotta lehetőségek teljes kihasználásához, amely magában foglalja a globális piacot, az Egyesült Államoknak és az Európai Uniónak is le kellene bontania a szabad internetes kereskedelem akadályait, adta közre a Google.

A Goolge szerint legfonbtosabb három lépés:

-Bemutatni azokat a tisztességtelen akadályokat, amelyekkel a kormányok fékezik az online információáramlást.
-Azonnali cselekvés olyan e
setekben, amikor a kormányok nwhwzítései ellentétesek az érvényes kereskedelmi szerződésekkel.
-Olyan kétoldalú, regionális és többoldalú megállapodások kötése, amelyek biztosítják a szabad információáramlást és kereskedelmet az Interneten.

A Google azzal vádolja a különböző kormányokat, hogy az emberi jogok megsértése mellett az interneten blokkolják  az e-kereskedelmet és a gazdasági növekedést.  A Google rámutatott, hogy milyen hatalmas előnyök származtak az Internetből az elmúlt két évtizedben, mert könnyebben elérhetővé váltak a távolabbi piacok.

A GOogle egyik legújabb kutatása szerint negyven ország vezetett be vagy tervez bevezetni az információ áramlás szabadságát korlátozó intézkedéseket. MEgpróbálnak szolgáltatzásaokat blokkolni, gyakran átláthatatlan a szabályozás, vagy meg akarják figyelni a felhasználókat. AZ óriáscég szerint ezek a 21. századi kereskedelem előtt álló legnagyobb akadályok.

Az internet jelenleg is nagyon fontos el az új információs gazdaságnak, ahol az egyének is közös információs piacot építhetnek fel. A zárt piacok szembenállnak mindennel, ami a lehetőséget teremt az e-kereskedelem fejlődésére.

Kapcsolódó cikkek:

Offshore webhosting

Alapismeretek az offshore e-kereskedelem elleni nemzetközi harcról

Általános Internet és offshore e-kereskedelmi szabályozások

Szólj hozzá!

Címkék: offshorecég offshorecegalapitas offshore cég offshorecég alapítás offshorecég alapítás offshore bankszámla nyitás offshore cegalapítás offshore company offshore bankok offshore ekereskedelem

A bejegyzés trackback címe:

https://offshoreokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr212465516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása