HTML

Offshore Cégalapítás

Svájci Cégalapítás

offshore okosan

Minden az adóoptimalizálásról, offshore cégekről, vagyonosodási vizsgálatról, adóparadicsomokról, külföldi rendszámú cégautókról, szóval amit csak tudnod kell arról, hogyan kell jól csinálni a törvényes adócsökkentést.

Külföldi Bankszámla

Friss topikok

Felülvizsgálják a svájci-román adóegyezményt

2010.11.22. 14:09 offshoreceg


svajcicegalapitasinfo-roman-dtaA két ország befejezte a tárgyalásokat az érvényben lévő kettős adóztatást elkerülő egyezményükről (DTA), amely ezután tartalmazni fogja a közigazgatási jogsegélyről szóló cikkelyt, amely megfelel az OECD nemzetközi adózási szabványainak.

A közigazgatási hivatal szerint a szerződés komoly előnyöket biztosít a svájci gazdaságnak:

Mióta 2009.márciusában a Szövetségi Tanács megadta a felhatalmazást a tárgyalásokra, összesen több mint harminc országgal sikerült lezárni a tárgyalásokat. Sikerült csökkenteni az osztalékok, kamatok és jogdíjfizetések forrásadóját, valamint bevezették a választottbírósági kikötéseket. Az adódiszkrimináció ezzel megszűnt. Svájc folytatja a tárgyalásokat más nemzetekkel is, áll a hivatal közleményében.

A Romániával kötött megállapodás tartalma még bizalmas, mert még véleményezik a svájci kantonok és szakmai szervezetek. Ezután a parlament szavaz a szerződésről, amely a partner jóváhagyása után léphet életbe.

Kapcsolódó cikkek:

Minden fontos információ Svájc kettős adózást elkerülő egyezményeiről!

Szólj hozzá!

Címkék: svájc svájci frank svájci svájci bank svájci cégalapítás svájci bankszámla nyitás svájci cég svájci cégek svájci adó svájci banktitok

A bejegyzés trackback címe:

https://offshoreokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr622465511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása