HTML

Offshore Cégalapítás

Svájci Cégalapítás

offshore okosan

Minden az adóoptimalizálásról, offshore cégekről, vagyonosodási vizsgálatról, adóparadicsomokról, külföldi rendszámú cégautókról, szóval amit csak tudnod kell arról, hogyan kell jól csinálni a törvényes adócsökkentést.

Külföldi Bankszámla

Friss topikok

Kedves adóváltozások cégautóügyben

2009.01.31. 13:35 offshoreceg

Az új adójogi változásokról írja az Index:

 

"Átszabott cégautóadó

A cégautóadó nem vész el, csak átalakul, vagyoni típusú adó lesz belőle. Vagyis a személyi jövedelemadóban megszűnik a cégautóadó, aztán azon nyomban újjáalakul – a törvényalkotó célja az volt, hogy kiiktassa a trükközésre használt útnyilvántartást. Az új adónemként bejövő cégautóadót a személygépkocsi járműnyilvántartás szerinti nem magánszemély tulajdonosa fizeti meg – illetve ha magánszemélyé az autó, akkor vonatkozik rá a cégautóadó, ha akár ő, akár a kocsi használója költséget számol el az autóhasználat után –, de van néhány kivétel.

Szólj hozzá!

Címkék: regisztrációs adó adóváltozás offshore adótörvény cégesautó

A bejegyzés trackback címe:

https://offshoreokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr94914166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása