HTML

Offshore Cégalapítás

Svájci Cégalapítás

offshore okosan

Minden az adóoptimalizálásról, offshore cégekről, vagyonosodási vizsgálatról, adóparadicsomokról, külföldi rendszámú cégautókról, szóval amit csak tudnod kell arról, hogyan kell jól csinálni a törvényes adócsökkentést.

Külföldi Bankszámla

Friss topikok

30 hónapos csúcsot döntött a svájci frank a dollárral szemben

2010.09.27. 12:24 offshoreceg

 


svajcicegalapitas-svajci-frankAz Egyesült Államok valutája pénteken 2008. március óta a legalacsonyabb értékre zuhant a svájci pénznemmel szemben, sőt át is lépte egy ponttal a 0.98SFr határt.

Egy valutakereskedő a Reutersnek elmondta, hogy az amerikai és európai gazdaságokból érkező riasztóhírek keltettek félelmet a befektetők körében.

A Svájci Nemzeti Bank pénteken megjelent negyedéves tájékoztatójában azonban az áll, hogy a megkérdezett cégek fele szerint az erős frank nem volt hatással üzletükre július-augusztus hónapokban.
Alig több, mint negyedük állította, erősen negatív hatásokat észleltek, míg ötödük szerint kifejezetten jót is tett az üzletnek.

Az erős frank legrosszabbul a feldolgozóipart érintette, hatvan százalékuk számolt be jelentős profitcsökkenésről vagy az értékesítés csökkenéséről.

A pozitív hatást az alacsonyabb importárak és a kedvezőbb befektetési költségek indokolják.

A banki felmérés akkor készült, amikor a frank-euró átváltási árfolyam 1.39-1.30 között volt. Pénteken ez az árfolyam 1.31 volt.

Kapcsolódó cikkek a svájci frank árfolyamváltozásairól és annak okairól, következményeiről!

Szólj hozzá!

Címkék: svájci frank svájci svájci bank svájci cégalapítás svájci bankszámla nyitás svájci cég svájci cégek svájci adó

A bejegyzés trackback címe:

https://offshoreokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr172326648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása