HTML

Offshore Cégalapítás

Svájci Cégalapítás

offshore okosan

Minden az adóoptimalizálásról, offshore cégekről, vagyonosodási vizsgálatról, adóparadicsomokról, külföldi rendszámú cégautókról, szóval amit csak tudnod kell arról, hogyan kell jól csinálni a törvényes adócsökkentést.

Külföldi Bankszámla

Friss topikok

Liechtensteini adóreform I. rész

2010.09.29. 11:30 offshoreceg


offshoreceginfo-liechtensteini-adoreform-1A liechtensteini pénzügyi központ vonzóbbá tétele miatt a hercegség parlamentje elfogadta az adóreformot, amely 2011. január elsején lép életbe. A kormány szerint az új, modern és versenyképes adórendszer megfelel minden szabványnak és európai előírásnak, mégis versenyképes nemzetközi szinten.

Az átláthatóbbra tervezett és egyszerűsített adórendszerben megmaradnak a hagyományosan alacsony adókulcsok, hogy megakadályozzák a magánszemélyek terheinek növekedését, kivéve azokét akik nagyon sokat keresnek.  Sőt az átalakítással csökkenni fog a családok és az alacsony keresetűek adóterhe.

A parlament ülése után Klaus Tschütscher miniszterelnök üdvözölte a szavazás eredményét, amellyel sikerült megreformálni a már ötven éve működő rendszert. A miniszterelnök szerint a törvény elfogadása megerősíti Liechtenstein politikai hitelét és megmutatta képességüket a megújulásra. Az új törvény megerősíti a hercegség versenyképességét a globalizálódó világban és növeli a liechtensteini pénzügyi központ vonzerejét és stabilitását, tette hozzá.

Vonzó személyi jövedelemadó
A reformok egyszerűsítették a magánszemélyek számára, hogy kiszámolják, mennyi adót kell fizetniük. Az ingatlanok és a földtulajdon adózása változatlan maradt.

Az öröklési és ajándékozási adó eltörlése

A magánszemélyek részére azért törlik el az örökösödési és ajándékozási adót, hogy megszűnj9n a többszörös (párhuzamos) adóztatás. Jelenleg ugyanis az örökölt vagy ajándékba kapott jövedelemre már kell fizetni vagyon és nyereség adót.Az alapelv azonban az, hogy az egyén csak egyszer fizessen adót a megszerzett jövedelemért.

Folytatjuk!

Minden fontos hír és információ liechtensteini offshore cégalapításhoz!

Miért Svájcban és Liechtensteinben a legjobb bankszámlát nyitni?

Szólj hozzá!

Címkék: adócsökkentés offshore adóoptimalizálás offshorecég offshore cég offshorecég alapítás offshore jelentés offshorecég alapítás offshore bankszámla nyitás offshore cegalapítás offshore jelentése offshore company offshore bankok

A bejegyzés trackback címe:

https://offshoreokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr612331868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása