HTML

Offshore Cégalapítás

Svájci Cégalapítás

offshore okosan

Minden az adóoptimalizálásról, offshore cégekről, vagyonosodási vizsgálatról, adóparadicsomokról, külföldi rendszámú cégautókról, szóval amit csak tudnod kell arról, hogyan kell jól csinálni a törvényes adócsökkentést.

Külföldi Bankszámla

Friss topikok

Új és megbízható offshore bankolási lehetőség

2010.10.04. 12:18 offshoreceg


kulfoldibankszamlainfo-biztonsagos-offshore-bankszamlaSeychelles-szigeteki és ciprusi offshore cégek segítségével lehet teljesen diszkréten bankolni, állítják Shelter offshore szakértői.

Az offshore műveletek diszkréciója, megbízhatósága és hatékonysága látszatra lassan elolvad az EU direktívák és az offshore iparág elleni kereszteshadjárat miatt.

A pénzügyi magánélet elleni támadások hivatalos indoka a terrorizmus elleni védekezés és a pénzmosás elleni harc. Ezek eredményei helyett azonban a költségvetési hiánnyal küszködő államok tömik tele zsebeiket, hogy újabb óriási vagyonokat herdálhassanak el értelmetlenül fenntarthatatlan ellátási rendszereikre.

Jó hír azonban, hogy a megszorítások mellett egyre több új offshore lehetőség is nyílik. A Shelter Offshore egyik partnere például egy megbízhatóan bizalmas offshore bankolási struktúrával rukkolt elő:
“Ez az új struktúra teljes védelmet és titoktartást tesz elérhetővé ügyfeleink számára és olyan diszkréciót, amely korábban elérhetetlen volt az offshore iparágban.”

Kérjük vegye figyelembe, hogy a következő lehetőség nem ad védelmet illegális cselekmények, pénzmosás vagy adócsalás esetén, az ilyen bűncselekményeket az offshoreceg.info semmilyen formában sem támogatja.

Korábban nagyon népszerű volt a Seychelles-szigeteki bemutatóra szóló részvényekkel rendelkező IBC-k alapítása (Nemzetközi Üzleti Társaság), mert ott az ilyen társaságok részvényeinek tulajdonosai nem szerepelnek semmilyen nyilvános nyilvántartásban. Ez igen nagyfokú titoktartást tesz lehetővé.

Azonban még egy ilyen társasági struktúrának is szüksége van bankszámlára, hogy működni tudjon, és emiatt lettek nagyon támadhatók.

A bankok mindent megtesznek ügyfeleik adatainak védelmében, de ez sajnos ma már nem elég. Az egyik banki megoldás a diszkréció fenntartására az, hogy úgynevezett “Digipass”-t vezettek be, ez a PIN-kód mellett egy másik kód. Azonban még a technológiai fejlődés sem tehet semmit a bírósági végzés ellen. Ilyen végzést pedig gyakorlatilag bárki szerezhet, aki kíváncsi a cég pénzügyeire.

Bármely nyomozással foglalkozó testület kérhet végzést arra mondjuk a Ciprusi Legfelsőbb Bíróságtól, hogy betekintést nyerhessen a bankszámla minden adatába. Így azonnal kiderül a valódi kedvezményezett személye és persze minden információ magáról az offshore cégről is.

A jó hír az, hogy offshore szakértők találtak megoldást erre a problémára is.

Egyszerúen egy olyan csomagot kell vásárolni, amely tartalmaz egy Seychelles IBC-t és egy ciprusi vagyonkezelőt, a garantált bankszámlával, amely biztosítja, hogy a fentebb vázolt szituáció ne történhessen meg, azaz a bankszámla tulajdonosának adatai titokban maradjanak.

A struktúra valójában nagyon egyszerű. A Seychelles-szigeteki cég egy részvényt átad a ciprusi társaságnak, amelynek tulajdonosa egy ciprusi ügyvéd.Ez az ügyvéd lesz a névleges igazgató. A ciprusi cég kiállítja a vagyonkezelési dokumentumot, amely bizonyítja, hogy Ön, azaz ügyfél a cég valódi kedvezményezettje. A dokumentumon ott lesz a bírósági apostile (hitelesítő)pecsét is.

Mi történik, ha valaki vizslatni szeretné cégének működését?
Ha megpróbál bírósági végzést szerezni és valamilyen módon ez sikerül is, akkor is csak a ciprusi cég ellen sikerül a végzést beszerezni és nem a Seychelles-szigeteken alapított cég ellen. Mivel Ön nem kedvezményezett tulajdonosa a ciprusi cégnek, ezért a kutatók nem jutnak Önről további információkhoz.

Emiatt ez a struktúra kitűnő vagyonvédelemre, vagy például bizalmas nemzetközi üzletek végrehajtására.

Ha ilyen vagy ehhez hasonló lehetőségek felkeltették a figyelmét, akkor ne habozzon szakértői tanácsot kérni.

Kapcsolódó cikkek:

Miért érdemes offshore bankszámlát nyitni?

Szólj hozzá!

Címkék: svájci bankszámla nyitás külföldi bankszámla nyitás offshore bankszámla nyitás bankszámla nyitás menete

A bejegyzés trackback címe:

https://offshoreokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr842343618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása