HTML

Offshore Cégalapítás

Svájci Cégalapítás

offshore okosan

Minden az adóoptimalizálásról, offshore cégekről, vagyonosodási vizsgálatról, adóparadicsomokról, külföldi rendszámú cégautókról, szóval amit csak tudnod kell arról, hogyan kell jól csinálni a törvényes adócsökkentést.

Külföldi Bankszámla

Friss topikok

Adóoptimalizálás

2009.01.07. 17:01 offshoreceg

Felesleges ars poeticát gyártani, aki magyarul tud olvasni, tisztában van vele, hogy akinek van, az menekít akinek nincs, azokat meg az APEH elé vetik prédának. Megpróbálok minden lehetséges infót összeszedni arról, hogyan lehet törvényesen adót optimalizálni, mert ha az írnám, hogy "törvényesen adót csökkenteni", az már törvénybe is ütközne. De a törvények bizony a vállalkozót is védik, csak ritkán mondják el neki, még gondolkodna, ami ugye hatósági szemmel nézve nem túl előnyös. Szóval lehet a magyar ember is okos, csak tudnia kell, hogy hogyan kell csinálni. Kérlek bármilyen kérdésetek van, tegyétek fel, a legnagyobb örömmel válaszolok, illetve megkérdezek bármikor szakértőt, ezen ne múljék.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offshoreokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr97863838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása