HTML

Offshore Cégalapítás

Svájci Cégalapítás

offshore okosan

Minden az adóoptimalizálásról, offshore cégekről, vagyonosodási vizsgálatról, adóparadicsomokról, külföldi rendszámú cégautókról, szóval amit csak tudnod kell arról, hogyan kell jól csinálni a törvényes adócsökkentést.

Külföldi Bankszámla

Friss topikok

Konferencia az Iszlám finanszírozás európai lehetőségeiről

2010.09.07. 12:49 offshoreceg

Annak ellenére, hogy az iszlám pénzkezelés sokkal ellenállóbbnak bizonyult a globális válság ideje alatt a nyugati megoldásoknál, még van hová fejlődni, hangzott el egy Lucerne-ben tartott konferencián, jelentette a swissinfo.

A svájci konferencián felszólalók szerint még óriási a szakadék a fiatal iszlám finanszírozás és a nyugati piacok között. Egy svájci szakérő szerint az “iszlám” és a “Sária” kifejezések használata kifejezetten hátráltatja a folyamatot.

A közelmúltig a nem muszlim hívőket egyáltalán nem érdekelte az Iszlám bankolás vagy biztosítási szolgáltatások. Azonban a válság idején az Iszlám-alapú termékek annyival jobban teljesítettek a hagyományos megoldásokhoz képest, hogy ez felkeltette a befektetők érdeklődését.

“Az úgynevezett mérgező termékek (például a jelzálog fedezetű értékpapírok) csúfos bukása a válság alatt helyet teremtett az iszlám pénzkezelés termékei számára”, mondta a konferencián Mark Chesney a zürichi egyetem Svájci Banki Intézetének munkatársa.

Tovább....

Szólj hozzá!

Címkék: adócsökkentés iszlám finanszírozás sária bíróság külföldi bankszámla nyitás offshore bankszámla nyitás

A bejegyzés trackback címe:

https://offshoreokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr862277460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása