HTML

Offshore Cégalapítás

Svájci Cégalapítás

offshore okosan

Minden az adóoptimalizálásról, offshore cégekről, vagyonosodási vizsgálatról, adóparadicsomokról, külföldi rendszámú cégautókról, szóval amit csak tudnod kell arról, hogyan kell jól csinálni a törvényes adócsökkentést.

Külföldi Bankszámla

Friss topikok

Bankszámla nyitás menete Mexikóban

2010.09.10. 12:12 offshoreceg

A globális gazdasági válság ellenére a mexikói bankok igen jó árfolyamokat kínálnak a folyó és megtakarítási számlák tulajdonosai részére. Azonban a profit tervezésekor nem szabad elfeledkezni a peso stabilitásának ingadozásairól. Mexikói bankszámlanyitáshoz szükség lesz néhány dokumentumra és valamilyen tartózkodási engedélyre is, legalábbis amerikai szakértők szerint.

Mexikói bankszámlanyitás nehézségi foka: közepesen nehéz

Szükséges dokumentumok:
-FM2 vagy FM3 vízum
-útlevél
-lakcím bizonyítása
-kezdő betét

1.lépés
Be kell szerezni egy FM3 vízumot. Ez a mexikói bevándorlási hivatalnál lehetséges, ezzel az engedéllyel jár egy társadalombiztosítási szám is.

2. Be kell szerezni egy FM2 vízumot, ez valójában az állandó tartózkodási engedély.

3. lépés
Ellenőrizze, útlevele érvényességét, minnél hosszabb időre szól, annál jobb!

4.lépés
A mexikói lakcím bizonyítása. Erre megfelel bármilyen közüzemi számla másolata.

5.lépés
Ki kell tölteni a formanyomtatványokat. Ha bemutatta a hivatalos okmányokat, akkor jöhetnek a további formanyomtatványok, mint a lakcím, foglalkozás, fizetés bizonyítása és az óhajtott bankszámla típusának megjelölése.

6.lépés
A kezdő letét befizetése, van olyan bank ahol ez kétezer amerikai dollárnak megfelelő összeg, de olyan is van, ahol csak száz.

Tovább...

Szólj hozzá!

Címkék: mexikói banktitok külföldi bankszámla nyitás offshore bankszámla nyitás bankszámla nyitás menete

A bejegyzés trackback címe:

https://offshoreokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr292286052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása