HTML

Offshore Cégalapítás

Svájci Cégalapítás

offshore okosan

Minden az adóoptimalizálásról, offshore cégekről, vagyonosodási vizsgálatról, adóparadicsomokról, külföldi rendszámú cégautókról, szóval amit csak tudnod kell arról, hogyan kell jól csinálni a törvényes adócsökkentést.

Külföldi Bankszámla

Friss topikok

UBS brand és történet

2010.09.15. 11:16 offshoreceg


svajcicegalapitasinfo-ubs-brand-es-tortenet1AUBS volt a másodlagos jelzáloghitel válság legnagyobb európai banki áldozata. A svájci óriásbankot 2007. vége és 2009. között ötven milliárd dollárnyi veszteség érte.

2008. volt a legveszteségesebb év, a részvényeseknek 21 milliárd svájci frankot kellett leírniuk.

Ráadásul a UBS elismerte, hogy amerikai fiókjai bűnsegédként vettek részt adócsalásban, emiatt jelentős büntetést fizettek és a banktitok enyhítésével ügyfelek ezreinek adatait kellett átadniuk az amerikai hatóságoknak.

2008-ban és tavaly a UBS majd kétszáz milliárd svájci frank tőkét veszített és a tehetős ügyfelek kiábrándultak a bank szolgáltatásaiba vetett hitükből.

2009. utolsó három hónapjában azonban biztató hírek láttak napvilágot, anegyedik félévi profit 1.2 milliárd svájci frank volt.

2010. első felében a profit 2.2 milliárd svájci frank volt az első három hónapban és két milliárd a második negyedévben. A vagyonkezelési üzletágban a nettó tőkekiáramlás jelentősen lelassult.

svajcicegalapitasinfo-ubs-brand-es-tortenetJúniusban a svájci parlament hosszú huzakodás után elfogadta az Egyesült Államokkal kötött egyezséget, amelynek értelmében átadtak bizalmas ügyfél adatokat, de elkerülték a felelősségrevonást.

A UBS 1998-ban jött létre a Union Bank of Switzerland és a Swiss Bank Corporation összeolvadásával.

A bank új logojában található három kulcs a bizalmat, a biztonságot és a diszkréciót jelképezi.

2003-ban a csoport különféle műveleteit egy új brand a “One UBS” néven fogta össze.

Az óriásbank első globális brand kommunikációs kampányát egy évvel később indította, melynek neve “Ön és Mi” volt.

Tovább...

Szólj hozzá!

Címkék: svájci frank banktitok svájci bank svájci cégalapítás svájci bankszámla nyitás svájci cégek bankszámla nyitás menete

A bejegyzés trackback címe:

https://offshoreokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr742297680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása