HTML

Offshore Cégalapítás

Svájci Cégalapítás

offshore okosan

Minden az adóoptimalizálásról, offshore cégekről, vagyonosodási vizsgálatról, adóparadicsomokról, külföldi rendszámú cégautókról, szóval amit csak tudnod kell arról, hogyan kell jól csinálni a törvényes adócsökkentést.

Külföldi Bankszámla

Friss topikok

Norvég bankszámlanyitás menete

2010.09.16. 11:03 offshoreceg


kulfoldibankszamlainfo-norveg-bankszamla-nyitasNorvégiai bankszámla megnyitásához szükség van az úgynevezett “Norvég Nemzeti Azonosító Számra”.

Ha hat hónapnál tovább Norvégiában akar maradni, akkor lehet igényelni ez a számot. Tizenegy számból áll, ezek a születési dátum és egy személyre szóló kód.

A számot a helyi adóhivatal adja ki (Likningskontor). Regisztrálni csak akkor lehet, ha valóban tartózkodni vagy dolgozni akar Norvégiában.

Diákok igényelhetnek úgynevezett D-számot, ezzel is lehet bankszámlát nyitni. Ezt Norvégiába érkezéskor, de még otthonról is lehet kérvényezni.

Ha megvan a megfelelő bank és az azonosítószám, akkor meg lehet nyitni a számlát, bármely bankfiókban.Szükség lesz az útlevélre és egy fotóra. Néhány bank kérheti az Ön otthoni bankjának ajánlását is. A legtöbb bank már a számlanyitáskor átadja a hitel és bankkártyákat, a PIN-kód postán érkezik.

Tovább...

Szólj hozzá!

Címkék: svájci bankszámla nyitás külföldi bankszámla nyitás offshore bankszámla nyitás norvég bankszámlanyitás bankszámlanyitás norvégiában

A bejegyzés trackback címe:

https://offshoreokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr872299998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása