HTML

Offshore Cégalapítás

Svájci Cégalapítás

offshore okosan

Minden az adóoptimalizálásról, offshore cégekről, vagyonosodási vizsgálatról, adóparadicsomokról, külföldi rendszámú cégautókról, szóval amit csak tudnod kell arról, hogyan kell jól csinálni a törvényes adócsökkentést.

Külföldi Bankszámla

Friss topikok

Jön a szlovák Áfa emelés

2010.09.24. 14:39 offshoreceg


Iveta Radicová, szlovák miniszterelnök

Iveta Radicová, szlovák miniszterelnök

Szlovákia jobbközép koalíciós kormánya egységesítette a költségvetési tervezetet, amely tartalmaz egy sor megszorító intézkedést és az Áfa egy százalékos emelését is 19-ről, 20 százalékra.

Az adóemelés bejelentésekor Iveta Radicova elmondta, hogy ez volt az egyik legnehezebb döntés.

A szlovák kormány elkötelezett a megszorítások mellett és azt várják ettől, hogy több, mint 1.7 milliárd euróval csökkenthetik a költségvetési hiányt. Az ország várható deficitje jelenleg a GDP 7.8 százaléka.

Radicova elmondta, hogy céljuk 980 millió euró megtakarítása jövőre, az emelkedő adóbevételekből emeléstől pedig 770 millió eurót várnak.

A kormány 2011-es megszorító intézkedései között szerepel az alkohol és a dohányáruk jövedéki adójának emelése és a miniszterek, parlamenti képviselők fizetésének tíz százalékos csökkentése is.

Radicova miniszterelnök azt is hangsúlyozta, hogy elhalasztanak bizonyos beruházásokat és a megmaradó pénzt utak építésére, munkahelyteremtésre, nyugdíjak emelésére és a fiatal családok támogatására használják fel.

Az euró tavalyi bevezetése miatt Szlovákiának 2013-ra három százalék alá kell szorítania az inflációt, hogy megfeleljen az eurózóna feltételeinek.

A szlovák pénzügyminisztérium négy százalékos növekedést vár jövő évre.

További hírek a szlovák adóemelésről!

Szólj hozzá!

Címkék: offshore offshorecég offshore cég offshore jelentés offshorecég alapítás offshore bankszámla nyitás offshore cegalapítás offshore company offshore bankok offshore ekereskedelem szlovák offshore cég alapítás

A bejegyzés trackback címe:

https://offshoreokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr862320310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása