HTML

Offshore Cégalapítás

Svájci Cégalapítás

offshore okosan

Minden az adóoptimalizálásról, offshore cégekről, vagyonosodási vizsgálatról, adóparadicsomokról, külföldi rendszámú cégautókról, szóval amit csak tudnod kell arról, hogyan kell jól csinálni a törvényes adócsökkentést.

Külföldi Bankszámla

Friss topikok

Aruba üzleti környezete offshore cégalapításhoz

2010.09.27. 12:26 offshoreceg


offshoreceginfo-aruba-offshore-cegAz arubai üzleti környezet roppant stabil és hatékony, modern infrastruktúrával és kiváló távközléssel. Az offshore tevékenységgel foglalkozó cégek különleges adózási ösztönzőket kapnak, valamint az olyan nem hagyományos termékek exportőrei, akik a szabadkereskedelmi zónában (Free Zone) működnek

Az arubai polgári jog nem ismeri a vagyonkezelő (trust) fogalmát.Nincs banktitok törvény és a számmal jelölt bankszámla sem engedélyezett. Egy offshore cég bejegyzéséhez szükséges egy előzetes nullás adóigazolás az igazságügy minisztériumtól és a kedvezményezett tulajdonosok szakmai referenciáinak bizonyítása. Céges bankszámlát is csak nullás adóigazolás birtokában lehet kérni.

Az adóinformáció-csere szerződések megkötése folyamatban van több állammal is. Aruba főleg a “minőségi” offshore ügyfeleket vonzza, és fenntartható gazdaságba befektetőket, ez a beépített pénzügyi ösztönzők miatt alakult így. A pénzügyi és szakmai infrastruktúra kitűnő, sokan beszélnek angolul. Aruba olcsó offshore működési területnek számít.

A működési engedély kiadása és a regisztráció a kereskedelmi kamara feladata. Az engedély kiadása egyáltalán nem automatikus.

Minden Arubán üzleti tevékenységet folytató természetes és jogi személy köteles információt szolgáltatni az adóhatóságnak.

Az Arubán gyártással és/vagy az ott gyártott termékek exportjával foglalkozó cégek az áruk rendeltetési helyétől függően több fajta tarifális kedvezményt vehetnek igénybe. Amellett, hogy az EU felé nem kell vámot fizetni, a sziget részt vesz az Amerikai Egyesült Államoknak a karibi térségre vonatkoztatott gazdasági helyreállítási programjának is, így termékek széles skálája léphet vámmentesen amerikai területre, ha az egyes termékek 35 százalékát a kedvezményezett területen állították elő.

Kapcsolódó cikkek:

Minden fontos információ arubai offshorecég alapításhoz és letelepedéshez!

Szólj hozzá!

Címkék: adó adócsalás adócsökkentés offshore adóparadicsom adóoptimalizálás adóelkerülés adótörvény offshorecég offshorecegalapitas offshore cég offshorecég alapítás offshore jelentés offshorecég alapítás offshore bankszámla nyitás offshore cegalapítás offshore cég alapítás aruba aruba bankszámla nyitás offshore company offshore bankok

A bejegyzés trackback címe:

https://offshoreokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr472326650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása