HTML

Offshore Cégalapítás

Svájci Cégalapítás

offshore okosan

Minden az adóoptimalizálásról, offshore cégekről, vagyonosodási vizsgálatról, adóparadicsomokról, külföldi rendszámú cégautókról, szóval amit csak tudnod kell arról, hogyan kell jól csinálni a törvényes adócsökkentést.

Külföldi Bankszámla

Friss topikok

Új-Zélandi offshore pénzügyi társaság I. rész

2010.10.07. 12:14 offshoreceg


kulfoldibankszamlainfo-uj-zeland-offshore-bankrendszerAhogy a vagyonok egyre gyorsabban áramalanak az offshore területek bankjaiba, úgy nő az igény napról-napra a valóban jövedelmező offshore banki szolgáltatások iránt. A probléma inkább az, hogyan lehet kiválasztani a megfelelő offshore banki helyszínt.

Offshore bank alapításának előnyei Új-Zélandon

Az biztos, hogy Új-Zélandot nem érintik az átlagos offshore adóparadicsomokra jellemző problémák. Az új-zélandi offshore pénzügyi társaság (NZOFC) kitűnő offshore banki szolgáltatásokat kínál, viszont biztosan mentes az offshore területekre oly jellemző nehézségektől.

Egy offshore bank általában nem végezhet tevékenységet a bejelenteési helyén, nem nyújthat szolgáltatásokat ott, ahol alakult. Bárhol máshol azonban üzletelhet, ehhez viszont más országokban dolgozó pénzintézetekkel kell együttműködnie.  Ilyenkor jönnek a nhézségek, például az Egyesült Államok bankjainak a Patriot Act határozottan előírja, hogy kikkel lehet együttműködni.

A hagyományosan konzervatív banki világ képviselői nem szeretik a bonyodalmakat ezért nem szívesen működnek együtt új offshore bankokkal. Ilyen problémák lehetnek az offshore bank helyszíne vagy tevékenysége, esetleg az együttműködő ország törvényei, mint például az Egyesült Államokban.

Emiatt a legtöbb offshore joghatóság már nem is ad ki offshore banki engedélyeket. Ahol lehet engedélyért folyamodni, ott pedig sok költség és munka után derül ki, hogy hiába az engedély, ha nem lehet dolgozni együttműködő partnerek hiányában.
Folytatjuk!

Kapcsolódó cikkek:

Kereskedelmi bank vásárlásának költségei Guatemalában

Új offshore bank alapítása

Seychelles bankszámla nyitás és bank alapítás előnyei

Offshore bankalapítás Mauritius szigetén

Offshorebank alapítás a Labuan-szigeten (Malájzia)

Szólj hozzá!

Címkék: külföldi bankszámla nyitás offshore bankszámla nyitás bankszámla nyitás menete új zélandi offshore bank alapítás

A bejegyzés trackback címe:

https://offshoreokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr252352870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása