HTML

Offshore Cégalapítás

Svájci Cégalapítás

offshore okosan

Minden az adóoptimalizálásról, offshore cégekről, vagyonosodási vizsgálatról, adóparadicsomokról, külföldi rendszámú cégautókról, szóval amit csak tudnod kell arról, hogyan kell jól csinálni a törvényes adócsökkentést.

Külföldi Bankszámla

Friss topikok

Jersey offshore: e-kereskedelmi törvényfejlesztés

2010.10.18. 15:33 offshoreceg


offshoreceginfo-jersey-offshore-e-kereskedelemJersey gazdasági fejlődésért felelős minisztere, Alan Maclean benyújtotta a szellemi tulajdon törvény nem regisztrált jogokra vonatkozó módosítását. Ennek célja, hogy Jersey még vonzóbb offshore e-kereskedelmi (offshore e-commerce) központ legyen.

A törvénytervezet benyújtásakor Maclean elmondta: “A több mint száz éves törvény módosítása nagyon fontos, ha Jersey valóban komoly játékossá váljon a tudásalapú gazdaságok között.”

“Ez a digitális kor szintjére emeli a törvényeket és összhangba kerülünk a szellemi tulajdonra vonatkozó legújabb nemzetközi szabványokkal. Ez létfontosságú a sziget innovációjának elősegítése és a külföldi befektetők ösztönzésének szempontjából.”

A miniszter hozzátette, hogy a szellemi tulajdonról szóló törvényt utoljára az Internet és a televízió megjelenése előtt módosították.

A kreatív ipari szektorok, mint a szoftver, számítógépes játék és elektronikus könyvkiadás szédületes mértékben fejlődtek más offshore központokban. Ezek mind nagyon aktívak e-kereskedelmi és szerzői jogok terén. Ezért most Jersey szigetén is abban bíznak, hogy a törvény modernizálása betelepedésre ösztönzi a kreatív iparágakat is.

Az új törvény világosabban értelmezhető jogokat ad az online tartalmak létrehozóinak és terjesztőinek. Külön keretet teremt az olyan szellemi alkotások tulajdonosai számára, mint zené, újságok, videó játékok, könyvek, festmények és filmek, így ezek nemcsak megvédhetik a beruházásaikat, de az offshore rendszernek köszönhetően anyagilag is jutalmazzák kreativitásukat.

Maclean azt is reméli, hogy a feltételek fejlesztése még több munkahelyet teremt a szigeten.

Kapcsolódó cikkek:

Minden fontos információ offshore cég alapításáról, adózásáról és működtetéséről Jersey szigetén.

 

Szólj hozzá!

Címkék: offshore off shore offshorecég offshorecegalapitas offshore cég offshorecég alapítás offshorecég alapítás offshore bankszámla nyitás offshore cegalapítás offshore company offshore bankok offshore ekereskedelem

A bejegyzés trackback címe:

https://offshoreokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr242381209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása