HTML

Offshore Cégalapítás

Svájci Cégalapítás

offshore okosan

Minden az adóoptimalizálásról, offshore cégekről, vagyonosodási vizsgálatról, adóparadicsomokról, külföldi rendszámú cégautókról, szóval amit csak tudnod kell arról, hogyan kell jól csinálni a törvényes adócsökkentést.

Külföldi Bankszámla

Friss topikok

Változások a panamai offshore cégalapítási törvényben

2010.10.19. 11:05 offshoreceg


offshoreceginfo-panama-offshore-cegA panamai gazdasági és pénzügyminisztérium újabb törvényjavaslatokat tett, hogy az ország lekerüljön az OECD offshore adóparadicsomokat megbélyegző “fekete listájáról“, jelentette a Panama Newsroom.

-A regisztrált ügynököknek fel kell jegyezniük az offshore cégek valódi kedvezményezettjeinek nevét, a bemutatóra szóló részvényekkel rendelkező társaságok esetén is.
-A törvényjavaslat szerint büntetnék a nem együttműködő társaságokat.

“Ez fontos, hogy megfeleljünk a kettős adóztatást elkerülő egyezmények megkötéséhez szükséges feltételeknek”, mondta Frank De Lima gazdasági és pénzügyminiszter-helyettes.

“A panamai szabályozás lehetővé teszi a bemutatóra szóló részvényekkel rendelkező társaságok megalapítását, de tudnunk a kell a részvények tulajdonosainak nevét, hogy jogos kérés esetén átadhassuk ezeket más országoknak.”

Ez az egyik legfontosabb feltétele annak, hogy az OECD levegye Panamát az offshore adóparadicsomok feketelistájáról a soros éves értékeléskor.

A panamai szakértők szerint az OECD hivatalosan nem állíthat össze “fekete listát”. Egyébként is különösnek tűnik ez a besorolás egy olyan ország esetén, amelynek bizonyos szabályzásait még az amerikai hatóságok is úgy tekintik, mintha a sajátjuk lenne. A független Panama ráadásul lehetővé tette, hogy az amerikai adóhivatal (IRS) irodát nyisson a banki központban. Ezt tudomásunk szerint más független ország sosem engedélyezné. Szerintük sok ország kötött kettős adózást elkerülő egyezményeket és mégis lehet anonim bemutatóra szóló részvényekkel rendelkező offshore céget alapítani.

Kapcsolódó cikkek:

Minden fontos információ panamai offshorecég megalapításáról és működtetéséről!

Szólj hozzá!

Címkék: offshore offshorecég offshorecegalapitas offshore cég offshorecég alapítás offshorecég alapítás offshore bankszámla nyitás offshore cegalapítás offshore bankok panamai offshore cég alapítás

A bejegyzés trackback címe:

https://offshoreokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr742383082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása