HTML

Offshore Cégalapítás

Svájci Cégalapítás

offshore okosan

Minden az adóoptimalizálásról, offshore cégekről, vagyonosodási vizsgálatról, adóparadicsomokról, külföldi rendszámú cégautókról, szóval amit csak tudnod kell arról, hogyan kell jól csinálni a törvényes adócsökkentést.

Külföldi Bankszámla

Friss topikok

Megint lopott svájci banki adatokat vásároltak a németek!

2010.10.19. 11:03 offshoreceg


svajcicegalapitasinfo-ujabb-lopott-banki-adatokAz észak-rajna-vesztfáliai hatóságok ismét lopott banki adatokat vásároltak, ezúttal a Julius Bär svájci bank adócsalónak hitt német ügyfeleiről.

A münsteri ügyészség szóvivője hétfőn megerősítette, hogy másfél millió euróért vásároltak egy újabb adathordozót még a nyáron. Azt is elmondta, hogy kétszáz adatról van szó, de azt nem tudni, hogy ez hány ügyfelet érint.

A szóvivő nem nyilatkozott az orgazda személyéről, csak annyit árult el, hogy a pénzt jótékonysági célokra költötte.

Ez legalább a negyedik alkalom, hogy a német hatóságok lopott adatokat vásárolnak. Februárban Észak-Rajna-Vesztfália a szövetségi hatóságok segítségével 2.5 millió eurót fizetett az első adag információért. AZ a CD 1500 adócsalással gyanúsított német állampolgárról tartalmazott adatokat, akiknek svájci bankszámlájuk volt.

Alsó-Szászország is vett egy hasonló adathordozót 185.000 euróért, erősítette meg a tartományi pénzügyminiszter júniusban. Két évvel ezelőtt Németország olyan adófizetőkről vásárolt adatokat, akik Liechtensteinben tartották pénzüket.

Minden fontos hír a lopott banki adatokkal kapcsolatos fejleményekről!

Szólj hozzá!

Címkék: svájci frank svájci svájci bank svájci cégalapítás svájci bankszámla nyitás svájci cég svájci cégek svájci adó

A bejegyzés trackback címe:

https://offshoreokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr172383076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása