HTML

Offshore Cégalapítás

Svájci Cégalapítás

offshore okosan

Minden az adóoptimalizálásról, offshore cégekről, vagyonosodási vizsgálatról, adóparadicsomokról, külföldi rendszámú cégautókról, szóval amit csak tudnod kell arról, hogyan kell jól csinálni a törvényes adócsökkentést.

Külföldi Bankszámla

Friss topikok

Az offshore megtakarítási számla haszna

2010.10.22. 13:01 offshoreceg


kulfoldibankszamlainfo-offshore-bankszamla-hasznaA két legnagyobb félreértés az offshore megtakarítási számlákkal kapcsolatban az, hogy csak olyan emberek nyitnak offshore bankszámlát akik nagyon gazdagok vagy rejtegetni akarják pénzüket hazájuk kormánya elől.

Azonban egy offshore számla megnyitásának rengeteg más oka is lehet, haszna pedig rengeteg. Például, ha valaki külföldön él akkor egy offshore (külföldi) megtakarítási bankszámlára mindenképpen szüksége van, például offshore eszközök használatával nem kell forrásadót fizetnie.

Egy offshore bankszámlához jár bank/betéti/ATM kártya is, melynek segítségével a világ bármelyik automatájánál tud pénzt felvenni vagy üzleti ügyeit rendezni. Az ilyen bankkártyák legfőbb előnye a biztonság és a diszkréció.

Érdemes utánanézni és megtudni, hogy melyik országban érdemes offshore bankszámlát nyitni, azaz melyik terület kínálja a legelőnyösebb feltételeket. Ha sikerült dönteni, akkor már nem annyira nehéz a bankszámlanyitás. Nem érdemes egyedül belevágni egy összetettebb offshore banki struktúra felépítésébe, bár sok helyen olvasni, hogy egy útlevél, jogosítvány és közüzemi számla elég ehhez. Azonban a javaslatunk az, hogy mindenképpen tanácskozzon offshore-hoz értő ügyvéddel, adótanácsadóval, hogy minden törvényes és hatékony legyen. Az offshore megtakarítási számla mellett érdemes olyan szolgáltatásokat is igénybe venni, mint a pénzváltás, a hitelkártya, és a bank páncélszekrénye. A legtöbb offshore bank teljes körű magánbanki (privat banking) szolgáltatásokat is nyújt, míg Ön akár hazájában, de máshol is lehet. Végül ki fog derülni, hogy az offshore bankszámla olcsóbb, és magasabb kamatot ad, mint a megszokott pénzintézetek.

Kapcsolódó cikkek:

Miért Svájcban és Liechtensteinben a legjobb bankszámlát nyitni?

Offshore banki szolgáltatások és az adatvédelmi csapda

A nemzetközi kiskereskedelem jövője az offshore e-kereskedelem

Szólj hozzá!

Címkék: külföldi bankszámla nyitás offshore bankszámla nyitás bankszámla nyitás menete

A bejegyzés trackback címe:

https://offshoreokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr992390772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása