HTML

Offshore Cégalapítás

Svájci Cégalapítás

offshore okosan

Minden az adóoptimalizálásról, offshore cégekről, vagyonosodási vizsgálatról, adóparadicsomokról, külföldi rendszámú cégautókról, szóval amit csak tudnod kell arról, hogyan kell jól csinálni a törvényes adócsökkentést.

Külföldi Bankszámla

Friss topikok

Két rangos díjat is megnyert a Julius Bär Bank

2010.11.04. 11:21 offshoreceg


offshoreceginfo-julius-barA “Legjobb svájci privátbank” és a “Legjobb banki növekedési stratégia” díjat is megnyerte a Julius Bär svájci banki csoport.

A díjakat a Financial Times “Vagyonkezelés” című kiadványa és a The Banker adták.

A Julius Bär közleményben is megköszönte az elismerést, szerintük ezeket a bank erős svájci elkötelezettsége és a nyereséget hozó növekedési stratégia miatt érdemelték ki.

A Julius Bär további 75 európai, észak és latin-amerikai, valamint ázsiai és közel keleti magánbank között versengett a díjakért.

A csoport szerint a zsűri a legjobb svájci privátbank díj odaítélésekor biztosan figyelembe vette egy sor szempontot, köztük az elmúlt három évben folyamatosan növekvő betétek értékét,  a kapcsolati menedzserek folyamatos felvételét, valamint a bank jó pénzügyi helyzetét.

A növekedéshez kapcsolódó díjjal az ázsiai terjeszkedést, amely már hivatalosan is Julius Bär második otthona, és a svájci növekedést jutalmazták.

Az ügyfeleknek a bankban tartott eszközeinek értéke 2010. végén elérte a 255 milliárd svájci frankot, a kezelt eszközök értéke pedig 166 milliárd svájci frank.

Kapcsolódó cikkek:

Számozott bankszámlákat nyitnak a diszkrécióra vágyó ügyfelek

Miért Svájcban és Liechtensteinben a legjobb bankszámlát nyitni?

Szólj hozzá!

Címkék: svájc svájci frank svájci svájci bank svájci cégalapítás svájci bankszámla nyitás svájci cég svájci cégek svájci adó svájci banktitok

A bejegyzés trackback címe:

https://offshoreokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr382422754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása