HTML

Offshore Cégalapítás

Svájci Cégalapítás

offshore okosan

Minden az adóoptimalizálásról, offshore cégekről, vagyonosodási vizsgálatról, adóparadicsomokról, külföldi rendszámú cégautókról, szóval amit csak tudnod kell arról, hogyan kell jól csinálni a törvényes adócsökkentést.

Külföldi Bankszámla

Friss topikok

Bernie Ecclestone pénze offshore bankban

2009.01.29. 14:10 offshoreceg

Bernie bizony nagy bajban van. Válópere folyamatban van és klasszikus hibát vétett potom 730 milliárd forintnyi vagyona kimentésekor:

"Ecclestone helyzetét nehezíti, hogy több százmillió fontot helyezett el különböző offshore-bankokban a felesége nevére. Ezért egyes vélemények szerint könyörögnie kell majd a feleségének, hogy visszakapja a pénzét. Sokan arra számítanak, hogy a sportvezető minden idők legnagyobb kárpótlását fizeti majd. Bár sokak szerint per sem lesz, ugyanis várhatóan Ecclestone-ék peren kívül egyeznek majd meg."

Az offshore bankolás lényege, hogy ki az, aki hozzáfér a javakhoz? Bernie apró melléfogásáért bizony súlyos százmilliárdokat fizet.


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offshoreokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr92910240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása