HTML

Offshore Cégalapítás

Svájci Cégalapítás

offshore okosan

Minden az adóoptimalizálásról, offshore cégekről, vagyonosodási vizsgálatról, adóparadicsomokról, külföldi rendszámú cégautókról, szóval amit csak tudnod kell arról, hogyan kell jól csinálni a törvényes adócsökkentést.

Külföldi Bankszámla

Friss topikok

Belize adóinformáció-csere egyezményt kötött az északi országokkal

2010.09.23. 12:55 offshoreceg


offshoreceginfo-belize-offshore-cegA hét észak-európai országot tömörítő Nordic csoporttal írt alá Belize az OECD szabványoknak megfelelő adóinformáció-csere egyezményt (TIEA), amely lehetővé teszi adózási információk megosztását.

A szeptember 15.-i egyezményt Belize,  Dánia, Finnország, Norvégia,Svédország, Grönland, Izland és a Feröer-szigetek írták alá.

Kérésre, az egyezménynek megfelelően a következő információkat kell átadni:

Bankok, más pénzintézetek, bármely ügynökként vagy megbízottként eljáró személy (köztük a névleges posztokat betöltők és a vagyonkezelők) birtokában lévő információk,
-A társaságok, társas vállalkozások, vagyonkezelők, alapítványok, “Anstalten”-ek és más jogi személyek tulajdonosaira vonatkozó információk.

Az információ kérelem egyedi esetben történhet, csatolni kell hogy pontosan milyen adóügyi vonatkozásban kérnek információt, annak igazolását hogy a kérelem összhangban van a kérelmező ország törvényeivel és közigazgatási eljárásaival, valamint hogy az információ a törvényeknek megfelelően beszerezhető a kérelmező ország közigazgatási gyakorlatában.

Belize korábban már kötött TIEA megállapodást Angliával, Belgiummal, Ausztráliával, Hollandiával és parafálták Írországgal, Olaszországgal, Mexikóval és Arubával. Tárgyalások folynak az Egyesült Államokkal, Lengyelországgal és Kanadával.

Minden fontos információ Belize offshore cég alapításról és letelepedésről!

Szólj hozzá!

Címkék: off shore offshore cég offshore jelentés offshore bankszámla nyitás offshore jelentése offshore company belize offshore cég alapítás

A bejegyzés trackback címe:

https://offshoreokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr752317738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása