HTML

Offshore Cégalapítás

Svájci Cégalapítás

offshore okosan

Minden az adóoptimalizálásról, offshore cégekről, vagyonosodási vizsgálatról, adóparadicsomokról, külföldi rendszámú cégautókról, szóval amit csak tudnod kell arról, hogyan kell jól csinálni a törvényes adócsökkentést.

Külföldi Bankszámla

Friss topikok

Gibraltár offshore: minőség, nem mennyiség

2010.10.04. 12:16 offshoreceg


offshoreceginfo-gibraltar-offshore-cegalapitasGibraltár miniszterelnöke, Peter Caruana a brit munkáspárt éves konferenciáján, Manchesterben újságíróknak elmondta, hogy Gibraltár sikeresen alakult át az egyik vezető pénzügyi központtá, elhagyva a korábban róla kialakult “európai adóparadicsom” képet.

Carauna annak kapcsán nyilatkozott, hogy 2011. január elsjén életbe lép az új jövdelemadó törvény, amely tíz százalékos társasági adókulcsot ír elő a belföldi és külföldi illetőségű társaságok számára.

A terület társasági adórendszerét azután változtatták meg, hogy az Európai Elsőfokú Bíróság kimondta, hogy Gibraltár pénzügyileg független lehet Angliától. Ekkor megváltoztatták a korábbi sok ország által törvénytelennek tekintett “adómentes” rendszert.

Carauna azt is elmondta, hogy a kormány célja az adótörvény változtatásával az, hogy fejlessze pénzügyi, online játékipari és hajóregisztrálási központját, valamint Gibraltár gazdaságát. “Ezeken a területeken világszinten is a vezetők között vagyunk, tekintve a szabályozás és a felügyelet szintjét.”

Míg más offshore területek alacsonyabb adókulcsokat kínálnak, Caruana szerint Gibraltár jó hírű joghatóság, amlynek működése az EU szabályai szerint zajlik. “Gibraltárnak kikell építenie a megbízhatóság hírnevét, különben a jó hírú cégek nem fognak betelepülni”.

“Nem kell törekednünk arra, hogy Európának ez a kis szöglete normálisnak látszódjék”, mondta. “Mivel Gibraltár kis hely, ezért nem szükséges a hatalmas mennyiségű gazdasági tevékenység, inkább minőségre törekszünk. Szerencsés helyzetben vagyunk.”

Az új adórendszerről Caruana elmondta, hogy “Ez alacsony társasági adókulcs, reméljük hogy a cégek vonzónak találják.”

Kapcsolódó cikkek:

Minden szükséges információ gibraltári offshore cégalapításhoz, Gibraltár történelme, gibraltári adózás, gibraltári offshorecég működtetése!

Szólj hozzá!

Címkék: adócsökkentés offshore adóparadicsom adóoptimalizálás adóelkerülés offshorecég offshorecegalapitas offshore cég adókikerülés offshorecég alapítás offshorecég alapítás offshore bankszámla nyitás offshore cegalapítás offshore bankok offshore cég alapítás gibraltár

A bejegyzés trackback címe:

https://offshoreokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr442343614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása