HTML

Offshore Cégalapítás

Svájci Cégalapítás

offshore okosan

Minden az adóoptimalizálásról, offshore cégekről, vagyonosodási vizsgálatról, adóparadicsomokról, külföldi rendszámú cégautókról, szóval amit csak tudnod kell arról, hogyan kell jól csinálni a törvényes adócsökkentést.

Külföldi Bankszámla

Friss topikok

Svájc és az Egyesült Arab Emírségek adózási egyezménye

2010.10.05. 12:39 offshoreceg


svajcicegalapitas-dubai-dtaA két nagyon fontos offshore terület befejezték a tárgyalásokat a kettős adózást elkerülő egyezményükről, amely az OECD szabványoknak megfelelően tartalmazza az adóinformáció-csere záradékot.

A Svájci Szövetségi Hivatal, mint minden eddigi szerződés esetében, most is hangsúlyozta, hogy az egyezmény a gazdaság számára kifejezetten előnyös.

A Svájci Szövetségi Tanács 2009 március 13.-i döntése után, amely engedélyezte a közigazgatási jogsegélyt adó ügyekben, Svájc azóta több mint két tucat országgal fejezte be a tárgyalásokat.

A szerződésben Svájcnak sikerült csökkentenie az osztalékokat, kamatokat és jogdíjakat sújtó forrásadót, és sikerült beiktatni a választottbíróságot. Sikerült megoldani az adóügyi diszkriminációt is. A svájciak további országokkal is folytatnak tárgyalásokat.”

Az Egyesült Arab Emírségekkel kötött szerződés részletei egyelőre bizalmasak. A következő lépés az lesz, hogy a DTA-t elküldik a kantonoknak és a szakmai szervezeteknek véleményezésre, majd a parlament és a szerződő partner engedélye után életbe léphet.

Az első tíz olyan kettős adózást elkerülő egyezményt (DTA), amelyek már tartalmazzák az adóinformáció-cseréről szóló záradékot, a parlament még a nyári ülésszak alatt fogadta el. A többi szerződést fokozatosan fogadják majd el.

Kapcsolódó cikkek:
Minden információ a nemzetközi szabványoknak megfelelő svájci DTA-król!

Szólj hozzá!

Címkék: svájci frank adócsökkentés svájci adóoptimalizálás adóelkerülés adókikerülés svájci bank svájci cégalapítás svájci bankszámla nyitás svájci cég svájci cégek svájci adó

A bejegyzés trackback címe:

https://offshoreokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr452346493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása