HTML

Offshore Cégalapítás

Svájci Cégalapítás

offshore okosan

Minden az adóoptimalizálásról, offshore cégekről, vagyonosodási vizsgálatról, adóparadicsomokról, külföldi rendszámú cégautókról, szóval amit csak tudnod kell arról, hogyan kell jól csinálni a törvényes adócsökkentést.

Külföldi Bankszámla

Friss topikok

Svájci-görög adóegyezmény

2010.11.09. 12:11 offshoreceg


svajcicegalapitasinfo-gorog-dtaA svájci kormány bejelentette, hogy aláírták a jegyzőkönyvet, amely a Görögországgal kötendő kettős adózást elkerülő egyezményhez (DTA)és az adócsalás elleni szerződés megújításához szükséges. Az eredeti szerződés 1983. óta van érvényben.

A megállapodást Eveline Widmer-Schlumpf szövetségi tanácsos és Görögország svájci nagykövete, John Mourikis írták alá.

A felülvizsgált megállapodás tartalmazza az OECD nemzetközi szabványoknak megfelelő adóinformáció-csere záradékot is, amelynek értelmében a szerződő országok kérhetnek jogsegélyt polgári és büntető ügyekben is, ez főleg az adócsalásokra vonatkozik.

Az információ-csere mellett az egyezmény több kedvezményt is tartalmaz, például osztalék kifizetésére, valamint az állami szervek és bizonyos más esetekben történő foglalkoztatási esetekre forrásadó mentességet. A kamatokra kivetett forrásadó mértéke tíz százalékról hét százalékra csökkent és elfogadták a választott-bírósági kikötést is.

Az egyezmény akkor lép hatályba, amikor a szerződő felek befejezték saját ratifikációs eljárásukat.

Minden fontos információ a svájci kettős adózást elkerülő egyezményekről!

Szólj hozzá!

Címkék: svájc svájci frank svájci svájci bank svájci cégalapítás svájci bankszámla nyitás svájci cég svájci cégek svájci adó svájci banktitok

A bejegyzés trackback címe:

https://offshoreokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr862435728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása