HTML

Offshore Cégalapítás

Svájci Cégalapítás

offshore okosan

Minden az adóoptimalizálásról, offshore cégekről, vagyonosodási vizsgálatról, adóparadicsomokról, külföldi rendszámú cégautókról, szóval amit csak tudnod kell arról, hogyan kell jól csinálni a törvényes adócsökkentést.

Külföldi Bankszámla

Friss topikok

Megmenekült a svájci banktitok?

2010.11.02. 14:09 offshoreceg



svajcicegalapitasinfo-wegelinKét évvel ezelőtt úgy tűnt, hogy eltűnik a svájci banktitok az Egyesült Államok és az európai országok egységes nyomása miatt.

Az Angliával és Németországgal kezdődő adótárgyalások most úgy tűnik, hogy helyben hagyja Svájc pénzügyi központjának legjobban őrzött kincsét, írja a swissinfo.

Svájc legrégebbi magánbankjának, a Wegelinnek az elnöke, Konrad Hummler szerint a két vezető európai hatalommal folytatott tárgyalások, amelyek az automatikus adóinformáció-csere helyett a forrásadóról szólnak, mindenképpen megerősítik a banktitkot.

“A magánélet védelme a banktitok alkalmazásával végleg elvált az adózási kérdésektől”, mondta a Tages-Anzeiger újságnak, “A banktitkot megerősítették, mert vég a gyanúsításnak, hogy a bűnösöket védelmezi.”

A banktitkot sokan azért támadták, mert segített a svájci bankok ügyfeleinek személyazonosságát elrejteni, amikor Anglia, Németország vagy más ország adócsalási ügyekben információt kértek.

Most azonban úgy tűnik, hogy a német és angol adóhatóságok elfogadták, hogy az offshore bankszámlákon tartott vagyonokra visszamenőleges adót is kivetnek, viszont nem adják ki az ügyfelek nevét és más adatait.

Kapcsolódó cikkek:

Mit szól az EU a banktitok megmaradásához?

Folytatódnak a svájci-német tárgyalások

Angol számlákat adóztatnak a svájciak

Csütörtökön véget érhet a svájci-német adóháború

A svájci banktitok törvény (1934)

Szólj hozzá!

Címkék: svájci frank svájci svájci bank svájci cégalapítás svájci cég svájci cégek svájci adó svájci banktitok

A bejegyzés trackback címe:

https://offshoreokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr22416093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása