HTML

Offshore Cégalapítás

Svájci Cégalapítás

offshore okosan

Minden az adóoptimalizálásról, offshore cégekről, vagyonosodási vizsgálatról, adóparadicsomokról, külföldi rendszámú cégautókról, szóval amit csak tudnod kell arról, hogyan kell jól csinálni a törvényes adócsökkentést.

Külföldi Bankszámla

Friss topikok

Energia adót vezetnének be a zöldek

2010.11.08. 12:13 offshoreceg


svajcicegalapitasinfo-energia-adoA Liberális Zöld Párt (LGP) elindította kampányát, hogy meggyőzzék az embereket arról, a hozzáadott-érték adó (VAT)helyett a nem megújuló energiaforrásokat adóztassák.

Az öt éve alapított párt szombati rendezvényén az LGP küldöttei azt mondták, hogy az energia adó arra ösztönözné az embereket, hogy csökkentsék az olaj és gázfelhasználást, valamint versenyelőnybe kerüljenek a megújuló energiaforrások.

A párt szerint a VAT lecserélése óriási adminisztratív terhet venne le a 320.000 cégről. Martin Bäumle, a párt elnöke elmondta, hogy az energia adó megduplázná az olaj árát és egy svájci frankkal növelné az üzemanyag árakat (jelenleg 1.50 SFr/liter).

Az LGP célja a liberális értékek és a környezetvédelem képviselete, a parlamentben a jobbközép kereszténydemokratákkal és a protestáns párttal működnek együtt.

Az LGP a zürichi kantonból indult 2005-ben, majd két év múlva váltak országos mozgalommá. Jelenleg 12 kantonban működnek, főleg a német nyelvű területeken. A pártnak egy hely jutott a 26 tagú szenátusban.

Minden fontos információ a svájci adókról!

Szólj hozzá!

Címkék: svájc svájci frank svájci svájci bank svájci cégalapítás svájci bankszámla nyitás svájci cég svájci cégek svájci adó svájci banktitok

A bejegyzés trackback címe:

https://offshoreokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr942433297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása