HTML

Offshore Cégalapítás

Svájci Cégalapítás

offshore okosan

Minden az adóoptimalizálásról, offshore cégekről, vagyonosodási vizsgálatról, adóparadicsomokról, külföldi rendszámú cégautókról, szóval amit csak tudnod kell arról, hogyan kell jól csinálni a törvényes adócsökkentést.

Külföldi Bankszámla

Friss topikok

Ecuador cégalapítás: csökkenő társasági adó

2010.09.08. 10:56 offshoreceg

Az ecuadori kormány hamarosan életbe lépteti a termelés ösztönzésére kitűnő adókedvezményeket, beleértve a társasági adó három százalékos csökkentését.

A kormány által nemrég elfogadott projekt felelőse Nathalie Cely termelési miniszter. A termelés ösztönzésére adókedvezményeket adnak az ipari, pénzügyi, munkaügyi, mezőgazdasági és olajipari tevékenységekre, amelyek a nagyobb városokon kívüli tevékenységeket fejlesztik.

Különleges gazdasági övezeteket hoznak létre (ZEDE), amelyek jelentős adó és díjkedvezményekkel várják a befektetőket. A kis és középvállalkozások részére finanszírozási csomagokat dolgoznak ki, a környezetbarát beruházások is kapnak ösztönzőket, hogy felgyorsuljanak a vállalkozási folyamatok, jelentette be Cely.

Tovább......

Szólj hozzá!

Címkék: adócsökkentés adóparadicsom adóoptimalizálás offshore cég adókikerülés offshorecég alapítás offshore cegalapítás

A bejegyzés trackback címe:

https://offshoreokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr822279856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása