HTML

Offshore Cégalapítás

Svájci Cégalapítás

offshore okosan

Minden az adóoptimalizálásról, offshore cégekről, vagyonosodási vizsgálatról, adóparadicsomokról, külföldi rendszámú cégautókról, szóval amit csak tudnod kell arról, hogyan kell jól csinálni a törvényes adócsökkentést.

Külföldi Bankszámla

Friss topikok

Még mindig Svájc a legversenyképesebb ország

2010.09.10. 12:07 offshoreceg

Svájc megőrizte első helyét a Világgazdasági Fórum 2010/2011-es globális versenyképességi listáján.

A csütörtökön közzétett jelentés szerint Svájc “innovációs kapacitása kiváló” és “üzleti kultúrája nagyon kifinomult”, ezek olyan kategóriák, amelyekben a második, illetve a negyedik helyet szerezte meg 139 országból.

“A svájci kutatóintézetek a világ legjobbjai közt vannak és szoros az együttműködés a tudományos és az üzleti szektor között. A kutatásra és fejlesztésre fordított sok pénz biztosítja, hogy a kutatások eredménye piacképes legyen, áll az 53 oldalas jelentésben.

A Világgazdasági Fórum megállapításai között szerepel, hogy a kormány kiemelten támogatja az innovációt és védi a szellemi tulajdont. Svájcban a világon az egyik legmagasabb a találmányok száma, egymillió emberre 159 szabadalom jut.

A cikk folytatása....

Szólj hozzá!

Címkék: versenyképesség svájci frank svájci svájci cégalapítás svájci bankszámla nyitás svájci cég svájci cégek

A bejegyzés trackback címe:

https://offshoreokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr232286039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása