HTML

Offshore Cégalapítás

Svájci Cégalapítás

offshore okosan

Minden az adóoptimalizálásról, offshore cégekről, vagyonosodási vizsgálatról, adóparadicsomokról, külföldi rendszámú cégautókról, szóval amit csak tudnod kell arról, hogyan kell jól csinálni a törvényes adócsökkentést.

Külföldi Bankszámla

Friss topikok

Panama offshore: Nemzetközi adószerződések

2010.09.10. 12:10 offshoreceg

Panama alelnöke és egyben  külügyminisztere, Juan Carlos Varela Európába repült, hogy kettős adóztatást elkerülő egyezményeket (DTA)írjon alá Portugáliával, Olaszországgal, Spanyolországgal, Franciaországgal és Luxemburggal.

Minden szerződés tartalmazza az adó információcsere záradékot, amely megfelel az OECD által az offshore központokra, köztük Panamára erőltetett szabványoknak.

Panama a közelmúltban írt alá DTA-t Mexikóval és Barbadosszal, valamint befejezte a tárgyalásokat Olaszországgal, Belgiummal, Hollandiával, Spanyolországgal, Franciaországgal, Katarral, Luxemburggal, Koreával és Szingapúrral.

Tovább....

Szólj hozzá!

Címkék: apeh vagyonosodási vizsgálat adócsökkentés adóoptimalizálás offshore cég offshorecég alapítás offshore jelentése

A bejegyzés trackback címe:

https://offshoreokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr122286045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása