HTML

Offshore Cégalapítás

Svájci Cégalapítás

offshore okosan

Minden az adóoptimalizálásról, offshore cégekről, vagyonosodási vizsgálatról, adóparadicsomokról, külföldi rendszámú cégautókról, szóval amit csak tudnod kell arról, hogyan kell jól csinálni a törvényes adócsökkentést.

Külföldi Bankszámla

Friss topikok

Gyakorlati útmutató írországi bankszámlanyitáshoz

2010.09.14. 12:48 offshoreceg

Az ír bankszámla megnyitásához szükséges dokumentumok:

-Két darab személyazonosságot igazoló dokumentum, ebből legalább az egyiknek fényképesnek kell lennie.
Az írországi folyamatos tartózkodás igazolása(közüzemi számla)

1. lépés
Érdemes tanácsot kérni az ismerősöktől, ír barátoktól, kollégáktól. A legnagyobb és legismertebb ír pénzintézetek a Bank of Ireland és az Allied Irish Bank.

2.lépés
Ismerje meg a különböző bankok különböző szolgáltatásait. Néhány ír bank kínál díjmentes szolgáltatást, de sok helyen pénzt kell fizetni.Kérdezzen rá pontosan, hogy mennyi kamatot kap betétje után. Általában az ír kormány 15 centes adót szed minden kitöltött csekk után.

3.lépés
Tisztázza, hogy lehet-e online bankolni. Természetesen a legtöbb ír bank kínál ilyen szolgáltatást és az első teljesen online bank, a RaboDirect díjmentes betéti számlát kínál, ráadásul a kamat is magasabb, mint néhány hagyományos pénzintézetben.

5.lépés
Érdemes személyesen megnyitni a számlát. A legtöbb ír bankban jobban örülnek, ha személyesen megjelenik, mintha külföldről levelezés útján intézné az ügyet. A jelentkezési nyomtatványt a helyszínen is el lehet kérni vagy Internetről letöltve és kinyomtatva még otthon kitölteni. Ha mégsem sikerül személyesen megjelenni, akkor telefon, fax és a banki alkalmazottak segítségével segítségével is meg lehet nyitni a bankszámlát.

Tovább....

Szólj hozzá!

Címkék: svájci bankszámla nyitás külföldi bankszámla nyitás offshore bankszámla nyitás ír bankszámla nyitás

A bejegyzés trackback címe:

https://offshoreokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr802295344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása