HTML

Offshore Cégalapítás

Svájci Cégalapítás

offshore okosan

Minden az adóoptimalizálásról, offshore cégekről, vagyonosodási vizsgálatról, adóparadicsomokról, külföldi rendszámú cégautókról, szóval amit csak tudnod kell arról, hogyan kell jól csinálni a törvényes adócsökkentést.

Külföldi Bankszámla

Friss topikok

Független lett Curacao és St Marteen

2010.09.16. 11:01 offshoreceg


offshoreceginfo-holland-antillak-offshore-cegA Holland Antillák és Hollandia aláírták a mérföldkőnek számító megállapodást, amelynek értelmében véget ért az öt karibi sziget alkotmányos reformja.

A megállapodás értelmében Curacao és St Maarten Hollandiától független országokká váltak, míg Bonaire, Saba és St Eustatius különleges holland önkormányzati területek lettek.

A 2010. október 10.-én életbe lépő megállapodás oka a 2004-ben történt alkotmányos válság volt, amely “megoldhatatlan alkotmányos ellentéteket” okozott a szigetek között.

Az aláírásról Balkenende holland miniszterelnök elmondta, hogy “különleges pillanat a Holland Királyság politikai történelmében”.

Balkenende azt is hozzátette, hogy öt év kemény tárgyalásai befejezték a “Holland Királyság alkotmányának legradikálisabb átalakítását 1954. óta”.

Offshore cégalapításhoz szükséges információk és hírek az egykori Holland Antillák szigeteiről

Szólj hozzá!

Címkék: st adóparadicsom adóoptimalizálás off shore adóelkerülés offshore cég offshore bankszámla nyitás offshore cegalapítás offshore jelentése offshore cég alapítás aruba offshore company marteen curacao offshorecég

A bejegyzés trackback címe:

https://offshoreokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr832299990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása