HTML

Offshore Cégalapítás

Svájci Cégalapítás

offshore okosan

Minden az adóoptimalizálásról, offshore cégekről, vagyonosodási vizsgálatról, adóparadicsomokról, külföldi rendszámú cégautókról, szóval amit csak tudnod kell arról, hogyan kell jól csinálni a törvényes adócsökkentést.

Külföldi Bankszámla

Friss topikok

A kanadai bankrendszer a legmegbízhatóbb

2010.09.20. 11:38 offshoreceg

 


kulfoldibankszamlainfo-kanadai-bankrendszerA kanadai kormány örömmel kommentálta a Világgazdasági Fórum 2010/2011-es Globális Versenyképességi jelentését, mely szerint Kanada büszkélkedhet a legmegbízhatóbb bankrendszerrel.

A jelentésről Jim Flahrty pénzügyminiszter elmondta, hogy “nagyon meg vagyok elégedve azzal, hogy a Világgazdasági Fórum harmadszorra is a kanadai bankipart találta a legmegbízhatóbbnak.

A kanadai pénzintézetek ugyanis nemcsak megbízhatók, de jól vannak tőkésítve, ezért kevésbé érintette őket a gazdasági válság. Más országokkal ellentétben, Kanadában egyetlen bank sem ment csődbe vagy kellett kisegíteni a bajból.Még a krízis legnehezebb napjaiban is volt lehetőség a tőkeemelésre.

A pénzügyi szektor stabilitása a szilárd szabályozási rendszer eredménye, beleértve a tőkekövetelményeket, amelyek jelentősen magasabbak, mint több másik országban. Ráadásul a pénzintézetek nagyon konzervatívan vélekednek a vállalható kockázatokról.

Kanadában összehangolt a szabályozási és felügyeleti struktúra, ennek része Pénzintézetek főfelügyelője, A Bank of Canada, a Kanadai Betétbiztosítási Társaság, Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Ügynökség, és a pénzügyminisztérium. Ezek mind együttműködnek és figyelik a makrogazdasági történéseket.”

Kapcsolódó cikk:

Svájc az élen!

Még mindig Svájc a legversenyképesebb ország

Kanadai bankszámlanyitás menete

Szólj hozzá!

Címkék: külföldi bankszámla nyitás offshore bankszámla nyitás bankszámla nyitás menete

A bejegyzés trackback címe:

https://offshoreokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr522309586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása