HTML

Offshore Cégalapítás

Svájci Cégalapítás

offshore okosan

Minden az adóoptimalizálásról, offshore cégekről, vagyonosodási vizsgálatról, adóparadicsomokról, külföldi rendszámú cégautókról, szóval amit csak tudnod kell arról, hogyan kell jól csinálni a törvényes adócsökkentést.

Külföldi Bankszámla

Friss topikok

A nemzetközi kiskereskedelem jövője az offshore e-kereskedelem

2010.09.22. 10:57 offshoreceg


kulfoldibankszamlainfo-offshore-e-kereskedelemMivel az e-kereskedelem volumene gyorsabban nő, mint a kiskereskedelemé, ezért egyre több vállalkozás próbál online profitot termelni. A nyereség maximalizálásának eszközei az offshore cégek és az offshore bankok.

Az elmúlt hónapok tapasztalata az, hogy egyre több nemzetközi kiskereskedelmi lánc kínálja termékeit online: a Zara szeptemberben indította online üzletét, a Gap Inc augusztusban jelentette be, hogy online műveleteit kiterjeszti további 65 országra 2010. végéig, míg a Domino forgalmának 25 százaléka már online vásárlóktól érkezik.

A cégek bejelentései nem is számítanak meglepetésnek, mert az e-kereskedelem üzletág forgalma várhatóan 550 milliárd dollárra nő 2010. végére. A világméretű recesszió és banki krízisek ellenére is nő az e-kereskedelem, ezt kevesen várták.

A trend hatására egyre több kiskereskedő zárja be a boltját és ma már csak az online kereskedésre koncentrálnak. De olyan nagy cégek is így tesznek, mint a Discovery vagy a Circuit City.

James Weaver, a DeltaQuest csoport e-kereskedelmi részlegének vezetője szerint: az online kiskereskedelem tovább fog terjeszkedni, mert több ügyfelet lehet megcélozni, kevesebb a költség és csökken a reklám költség. Ráadásul egy online üzletet a garázsból is lehet üzemeltetni.”

A saját online üzlet elkezdéséhez szükség van termékre, cégre, bankszámlára és egy kereskedelmi számlára.
Az Internet globális elérése miatt bárhol és bármikor lehet vevőket találni és lehetőséget teremt arra, hogy az üzleti tevékenységet offshore eszközökkel, azaz offshorecég és offshore bankszámla segítségével valósítsa meg.

Az offshore cég, az offshore bankszámla és a kereskedelmi számla optimális felhasználásával könnyen növelheti forgalmát. Az adómegtakarítást visszaforgatva a kereskedelembe biztosítja a fejlődést.

Az offshore cég lehetővé teszi, hogy cégét olyan helyen jegyezze be, ahol vagy nagyon alacsony az adó, vagy egyáltalán nem kell adót fizetni.

Ha érdekli egy offshore cég alapításának ötlete, akkor érdemes körülnézni az offshoreceg.info portálunkon, ahol minden szükséges információt megtalál.

Egy offshore bankszámla lehetővé teszi, hogy ügyfelei bárhonnan fizetni tudjanak Önnek, a kereskedelmi számla pedig feltétlenül szükséges az online üzlethez. Offshore bankszámlanyitás előnyeiről és lehetőségeiről minden információt megtalál a kulfoldibankszamla.info oldalon.

További cikkek offshore e-kereskedelemről!

Szólj hozzá!

Címkék: svájci bankszámla nyitás külföldi bankszámla nyitás offshore bankszámla nyitás offshore ekereskedelem offshore webshop offshore kereskedelmi számla offshore merchant account

A bejegyzés trackback címe:

https://offshoreokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr252314435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása