HTML

Offshore Cégalapítás

Svájci Cégalapítás

offshore okosan

Minden az adóoptimalizálásról, offshore cégekről, vagyonosodási vizsgálatról, adóparadicsomokról, külföldi rendszámú cégautókról, szóval amit csak tudnod kell arról, hogyan kell jól csinálni a törvényes adócsökkentést.

Külföldi Bankszámla

Friss topikok

Az órák segítettek a svájci exporton

2010.09.23. 12:24 offshoreceg


svajcicegalapitas-svajci-aranyoraA svájci export 8.6 százalékkal nőtt augusztusban a tavalyi év ugyanezen hónapjához képest, de a 14.433 milliárd svájci frank jóval kevesebb, mint a júliusi kivitel.

A Szövetségi Vámhivatal szerint a teljes export két milliárd euróval csökkent júliushoz képest, pedig az óraipar kellemes meglepetéssel szolgált.

A svájci óraipar exportja ugyanis negyedével nőtt a tavalyi augusztusi mutatókhoz képest, a szakértők szerint az 1.07 milliárd svájci frankos eredmény “nagyon jó hónapnak számít”.

A Svájci Óragyártók Szövetségének közleménye szerint az év kétharmada már eltelt, és az iparág eredményei január óta folyamatosan nőttek, elérve a 20.1 százalékot.

Csak aranyórákból negyven százalékkal többet adtak el, mint tavaly augusztusban.

A vámosok számításai szerint a kereskedelmi mérleg pozitív, mert a kivitel 568 millió svájci frankkal volt több, mint a behozott javak 13.865 milliárd franknyi értéke.

“Úgy tűnik, hogy az erős svájci frank hatása érződik”, mondta a Zürich Kantonal Bank elemzője David Marmet. “Az export dinamikája egyértelműen csökkent és nőtt az olcsóbb termékek behozatala.”

Szólj hozzá!

Címkék: svájci frank svájci bank svájci cégalapítás svájci bankszámla nyitás svájci cég svájci cégek svájci adó

A bejegyzés trackback címe:

https://offshoreokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr952317640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása