HTML

Offshore Cégalapítás

Svájci Cégalapítás

offshore okosan

Minden az adóoptimalizálásról, offshore cégekről, vagyonosodási vizsgálatról, adóparadicsomokról, külföldi rendszámú cégautókról, szóval amit csak tudnod kell arról, hogyan kell jól csinálni a törvényes adócsökkentést.

Külföldi Bankszámla

Friss topikok

Liechtensteini adóreform II. rész

2010.09.30. 11:18 offshoreceg


Ez a cikk a “Liechtensteini adóreform I. rész” folytatása!

offshoreceginfo-liechtensteini-adoreform-2Adózási előnyök a társaságok számára

A kormány célja az adóreformmal, hogy erősítse Liechtenstein pozícióját a nemzetközi versenyben, mert tisztában vannak vele, hogy az adóteher nagysága meghatározó szempont az üzlet helyszínének kiválasztásában.

Ennek megfelelően az új adótörvény megalkotásakor folyamatosan egyeztettek az iparági képviselőkkel, hogy jobb strukturális lehetőségekkel támogassák ezeket a nemzetközi versenyben. Az új 12.5 százalékos átalanyadó bevezetése biztosítja, hogy minden vállalkozás ugyanolyan mértékű adót fizessen. Néhány kivételtől eltekintve minden vállalkozásnak legalább 1200 svájci frank (908uró) jövedelemadót kell fizetnie.

A kormány szerint sikerült megszüntetni a saját és a külföldi tőke egyenlőtlen kezelését is. A csoportos adózás is változni fog. A változtatásoktól a kormány azt várja, hogy még vonzóbb lesz Liechtensteinben céget alapítani.

A kupon és a tőkeadók megszüntetése

A jogi személyek kupon és tőkeadóját megszüntetik.A kormány célja, hogy a társaságok újból befektethessék tőkéjüket, ezzel még csábítóbbá téve a liechtensteini cégalapítást.

Intézkedések Liechtenstein, mint filantrópiai központ megerősítésére

A jelenlegi törvény értelmében a kizárólag közhasznú tevékenységet folytató jogi személyek adómentességet élveznek. Ez a rendelkezés, mind polgári, mind adójogi értelemben érvényben marad.

Vonzó vagyonkezelési és magánbankolási struktúrák

Az adótörvény értelmében jogi személyek lhetnek vagyonkezelők, mint független jogi személyek, azaz magán vagyoni struktúraként (Privatvermögensstruktur – PVS), feltéve ha ez a PVS kizárólag vagyonkezeléssel foglalkozik és nem vállalhat másfajta gazdasági tevékenységet.

Modern és kompatibilis jog

A kormány szerint az új adótörvény kompatibilis az európai joggal, ez pedig növeli a jogbiztonságot, főleg a pénzügyi közvetítők és ügyfeleik számára. Az új adórendszer teljesen megfelel az európai normáknak.

Kapcsolódó cikk:

Minden fontos hír és információ liechtensteini offshore cégalapításhoz!

Miért Svájcban és Liechtensteinben a legjobb bankszámlát nyitni?

Szólj hozzá!

Címkék: offshore offshorecég offshorecegalapitas offshore cég offshorecég alapítás offshore jelentés offshorecég alapítás offshore bankszámla nyitás offshore cegalapítás offshore company offshore bankok liechtensteini offshore cégalapításoffshore jelentése

A bejegyzés trackback címe:

https://offshoreokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr292334231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása