HTML

Offshore Cégalapítás

Svájci Cégalapítás

offshore okosan

Minden az adóoptimalizálásról, offshore cégekről, vagyonosodási vizsgálatról, adóparadicsomokról, külföldi rendszámú cégautókról, szóval amit csak tudnod kell arról, hogyan kell jól csinálni a törvényes adócsökkentést.

Külföldi Bankszámla

Friss topikok

Hong Kong offshore: Magasabb belépési költségek

2010.10.15. 15:31 offshoreceg

A hongkongi főminiszter 2010/2011-es évekről szóló beszédében elhangzott, hogy a befektetési tőkét, nettó eszközértéket és a likviditás mutatóinak értékét megemelték az újonnan érkező befektetők részére (a Capital Investment Scheme keretében).

Miután a kormány illetékes tagjai áttekintették a külföldi módszereket, a gazdasági mutatók változásait és a szakemberek tanácsait, a befektetéshez szükséges minimális 6.5 millió HKD  összeget 10 millió hongkongi dollárra (1.3millió USD) emelték. Ezenkívül ingatlant már nem lehet figyelembe venni, mint beruházási eszközt.

A módosításokat követően a befektetési rendszer (Capital Investment Scheme) szakértők szerint még mindig versenyképes más külföldi országok programjaival. A beruházási küszöböt, nettó eszközök és a nettó saját tőke követelményeket három évente vizsgálják felül. Az ingatlanok ideiglenes felfüggesztését is felül fogják vizsgálni a következő alkalommal, de ha szükséges, akkor előbb is.

A módosítások nem érintik a már beérkezett kérelmeket, ha már jóvá hagyták ezeket, vagy feldolgozás alatt állnak. A hongkongi befektetési séma bevezetése óta 8200 befektető érkezett a városba, akik 15500 munkahelyet teremtettek és 58 milliárd HKD értékű vagyont hoztak magukkal.

Kapcsolódó cikkek:

Minden szükséges információ hongkongi offshorecég alapításhoz és működtetéshez!

Szólj hozzá!

Címkék: adócsökkentés offshore adóoptimalizálás adóelkerülés offshorecég offshorecegalapitas adókikerülés offshorecég alapítás offshorecég alapítás offshore bankszámla nyitás offshore jelentése offshore company offshore bankok hongkong offshore

A bejegyzés trackback címe:

https://offshoreokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr482374081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása