HTML

Offshore Cégalapítás

Svájci Cégalapítás

offshore okosan

Minden az adóoptimalizálásról, offshore cégekről, vagyonosodási vizsgálatról, adóparadicsomokról, külföldi rendszámú cégautókról, szóval amit csak tudnod kell arról, hogyan kell jól csinálni a törvényes adócsökkentést.

Külföldi Bankszámla

Friss topikok

Kinek előnyös a szingapúri offshore bankolás?

2010.10.19. 11:06 offshoreceg


kulfoldibankszamlainfo-szingapuri-offshore-bankszamla-elonyeiSzámos oka van a szingapúri offshore banki terület sikerének. Ilyen biztos pontok az ország politikai és gazdasági stabilitása, a közbiztonság, valamint az általános üzletbarát politika. A szingapúri offshore bankolás sikeréhez elengedhetetlen a kitűnő adórendszer, melynek adókulcsai a legalacsonyabbak közé tartoznak Ázsiában.

Ráadásul Szingapúr “A” besorolású offshore központ, ahol szinte minden vezető nemzetközi pénzintézet jelen van. Így nem véletlen, hogy Szingapúr kitűnő hírnévnek örvend a külföldi offshore bankolásra vágyó befektetők körében.

Szóval már csak azt kell tisztázni, hogy megfelel-e Önnek egy szingapúri bankszámla? Ez több dologtól függ, tudni kellene személyes információkat és üzleti célokat, hiszen szakértői segítséggel lehet igazán személyre szóló struktúrát kialakítani. Az viszont biztos, hogy egyre több európai, amerikai és ausztrál befektető és vállalkozó keresi a magas színvonalú szingapúri offshore bankolási lehetőségeket.

Természetesen Szingapúr minden vállalkozásbarát feltételnek megfelel. Banki infrastruktúrája világklasszis minőségű, a profi banki szolgáltatások elengedhetetlen feltétele az angol nyelv ismerete, az üzleti környezet pedig teljesen független az európai és amerikai behatásoktól.

Fontos ismerni az adókedvezményeket, amelyekkel Szingapúr várja a külföldi bankszámla tulajdonosokat. Bármely külföldi befektetés, jövedelem vagy bankbetét kamatai adómentesek. A szingapúri bankszámlák tulajdonosai mentesülnek a tőkenyereség adó megfizetése alól.

Szingapúri offshore bankszámlát szinte bármilyen fontos fizetőeszközben lehet nyitni. Emiatt rengeteg lehetőség nyílik a világ bármely részéből érkező számlatulajdonosok számára.  Lehet bankszámlát nyitni cég vagy vagyonkezelő (trust) nevében is, ez garantálja a legmagasabb fokú rugalmasságot.

A szingapúri offshore bankszámla megnyitásának folyamatához Önnek olyan szakértőre van szüksége, aki rendelkezik gyakorlattal, helyismerettel és ismeri a banki előírásokat. Az offshore bankszámla megnyitásához szükséges dokumentáció bankonként változik, de általában igazolni kell a személyazonosságot, a lakcímet, a tőke forrását, a tervezett tranzakciók volumenét vagy a bankszámla forgalmát, stb.

Szingapúr a világ pénzintézeteinek egyik legfontosabb központjává vált. Jelen vannak a legnagyobb bankok, mint a HSBC, a Citigroup és a Standard Chartered Bank. Nem kétséges, hogy nemzetközi magánszemélyek számára a szingapúri offshore bankolás kitűnő eszköz adóoptimalizációra, belépő az ázsiai piacokra és kitűnő eszköz nemzetközi pénzügyi tranzakciók lebonyolítására.

Kapcsolódó cikkek:

Szingapúri céges bankszámlanyitás FAQ

Szingapúri bankszámlanyitás előnyei és menete

Szingapúr és Hong Kong a legegyszerűbb adózási helyszínek Ázsiában

Miért éppen szingapúri virtuális iroda

Szingapúri virtuális iroda I.

Szingapúr offshore: Adózási segítség

Szingapúri titkársági szolgáltatások

Szingapúr offshore: Bérszámfejtés

Szingapúr offshore: tőzsdei kapcsolatok

Szingapúri cégalapítás: a tőzsde I.

Szingapúri offshore cég alapítás: Banki szolgáltatások II.

Szingapúri offshore cégalapítás: Banki szolgáltatások I.

Szingapúri offshore cégalapítás: könyvvizsgálat

Szingapúr offshore cégalapítás: számviteli szolgáltatások

Megbízható Web Hosting Szingapúrban

Offshore web hosting

Szingapúr offshore: Banki szolgáltatások

Szingapúri offshore cég alapításának előnyei

Szingapúr offshore cég alapítás

Szólj hozzá!

Címkék: külföldi bankszámla nyitás offshore bankszámla nyitás panamai offshore bankszámla nyitás

A bejegyzés trackback címe:

https://offshoreokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr142383086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása