HTML

Offshore Cégalapítás

Svájci Cégalapítás

offshore okosan

Minden az adóoptimalizálásról, offshore cégekről, vagyonosodási vizsgálatról, adóparadicsomokról, külföldi rendszámú cégautókról, szóval amit csak tudnod kell arról, hogyan kell jól csinálni a törvényes adócsökkentést.

Külföldi Bankszámla

Friss topikok

Hongkong offshore: kereskedelmi szerződés Kínával

2010.10.28. 16:58 offshoreceg


offshoreceginfo-hongkongi-offshore-kereskedelemA hong kongi igazságyügminiszter Wong Yan Lung és a “Tanács Kína Nemzetközi Kereskedelmének Fjlesztéséért” alelnöke, DOng Songgen kétoldalú egyezményt írtak alá a kereskedelmi ügyletekhez kapcsolódó jogi kérdésekről.

A megállapodás segíti az információcserét, konferenciák szervezését a jogi és az ezekhez kapcsolódó szolgáltatásokról. Ennek értelmében képzésekkel is segíteni fogják a vállalkozásokat a hatékonyabb kockázatkezelésben és a vitarendezési mechanizmusok működésének megértésében.
A szerződés egyszerűsíti a kereskedelmi bírósági ügyeket, a mediációt és a szellemi tulajdon védelmét.

A hongkongiak nem titkolt célja, hogy regionális jogi szolgáltató és vitarendezési központá váljanak. A Hongkongi Választottbírósági Központ máris a legfontosabb Dél-Kelet Ázsiai kereskedelmi jogi helyszín ráadásul a Nemzetközi Kereskedelmi Kamara is Hong Kongban nyitotta első ázsiai képviseletét 2008-ban.

Wong újságíróknak elmondta, hogy a kínai gazdaság és kereskedelem fejlődése miatt egyre nagyobb az igény a hongkongi jogi szolgáltatásokra. A pénzügyminiszter szerint a szerződés mindkét fél számára nyereséget hoz.

Kapcsolódó cikkek:

Hong Kong ratifikálta a Magyarországgal kötött kettős adózást elkerülő egyezményt

Minden hongkongi offshore cégalapításhoz és működtetéshez fontos információ és hír!

Szólj hozzá!

Címkék: offshore offshorecég offshorecegalapitas offshore cég offshorecég alapítás hongkongi offshore cégalapítás offshorecég alapítás offshore bankszámla nyitás offshore cegalapítás offshore company offshore bankok offshore ekereskedelem

A bejegyzés trackback címe:

https://offshoreokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr212405790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása