HTML

Offshore Cégalapítás

Svájci Cégalapítás

offshore okosan

Minden az adóoptimalizálásról, offshore cégekről, vagyonosodási vizsgálatról, adóparadicsomokról, külföldi rendszámú cégautókról, szóval amit csak tudnod kell arról, hogyan kell jól csinálni a törvényes adócsökkentést.

Külföldi Bankszámla

Friss topikok

Pénzkezelés külföldről

2010.11.03. 11:24 offshoreceg


kulfoldibankszamlainfo-no-moneyUgyanolyan nehéz két ország különböző nyelv ország között ingázni, mint különböző pénzügyi rendszerek között eligazodni. Ezért érdemes előre gondolkozni, még utazás előtt.  Érdemes olyan bankkártyát beszerezni, amely biztosan működni fog, olyan bankszámlát nyitni, amelyről könnyen lehet pénzt felvenni és beszerezni a helyi kapcsolattartó bank elérhetőségét, hogy szükség esetén gyorsan lehessen cselekedni.

Néhány jótanács, hogy a bankolás külföldről élmény legyen, ne megpróbáltatás:

A “Mit tegyek külföldön” kérdésre a legjobb válasz egy helyi offshore bankszámla megnyitása, amely lehetővé teszi a határokon átnyúló banki műveleteket.

A mybanktracker honlap a HSBC Premier Checking számlája alapján mutatja be a hasonló megoldásokat. Ez a számla nagyon alacsony kamatot kínál(0.01%), de ingyenes a bank Nemzetközi Bankolási Központjának használata. Ez 24 órában az ügyfelek rendelkezésére áll és a hozzá tartozó hitelkártya használata mindenhol ingyenes.
Ez azért fontos, mert ha valaki a hazaitól eltérő fizetőeszközt vesz fel, akkor gyakorlatilag elkerülhetetlen a jutalékfizetés.

Ha valaki a pénzét nemcsak könnyen irányítani akarja, akkor mindenképpen offshore bankszámlát érdemes nyitni, ezek jelentős kamatnyereséget is termelhetnek. A fontos az, hogy hosszú utazás vagy tartós külföldi tartózkodás előtt konzultálni kell egy szakértővel, mert ez jelentős nyereségetis hozhat és megkíméli Önt egy csomó fejfájástól.

Kapcsolódó cikk:

Miért Svájcban és Liechtensteinben a legjobb bankszámlát nyitni?

Szólj hozzá!

Címkék: offshore svájci bankszámla nyitás külföldi bankszámla nyitás offshore bankszámla nyitás bankszámla nyitás menete liechtensteini offshore bankszámlanyitás

A bejegyzés trackback címe:

https://offshoreokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr622419250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása